Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-12-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-12-20

A világ egyik leggyönyörűbb számát hallgatom. Na igen, a zongora benne van. :) Thomas Newman - Any Other Name. Ha így nem is, ha azt mondom "Amerikai Szépség", akkor biztosan beugrik. Mondjuk abban a filmben sem csak ez hangzott el, de ezt tuti mindenki ismeri, csak nem tudja honnan van.
És jön a következő dal. Vetekszik az előzővel. Láttátok a Profi"-t? Oké, hegedű, de ott van a zongora is...
Elértem a szabit. Némi késéssel ugyan, de elkezdtem. Ajándékok szinte mind megvannak. Tegnap átvettem az egyedi családi naptárat. Apuék be fognak pisilni, ha meglátják. Nagyon jó lett. :))) Lehet beszkennelem magamnak és kinyomtatom...
Apu jól van. Végre valahára kijöttek a darabkák. De mivel pásztorok vagyunk és nem bírunk nyugton ülni a seggünkön, Mukifejű Gabit kellett a Heim Pálba bevinni 2 napja. Iskolai bunyó, fejelés, pad eltalálása. Sok vér, kis ijedtség, három kapocs a buksiba és szorító háló. Pont aznap ugrottam be hozzájuk. Ott szuszókált apuék ágyán. Átmentem Dödihez egy dvd-nyi zenével, hogy mazsolázzon, amikor betotyogott. Annyira aranyos volt. Nagy háló a kis fejen, vigyor és puszik. Megmutatta az új telefonját, amin Harry Potteres téma van (persze), aztán nekiállt mohaa-zni. Ebcsont beforr.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat