Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. szeptember 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. szeptember 7.

Papival kezdtem az évet. Ahhoz képest, hogy eleinte hogy utáltam, most már bírom a búráját. Bejelentette, hogy nem kell tartani a vizsgától, ugyanúgy lesz, mint a földrajz is. Azaz sehogy. ;) A 80 percet lerövidítette 30-ra aztán mindenkit útjára bocsátott. Király, így nyertem némi időt, amit aztán agysejtjeim pusztítására használtam fel. Mert pajtikámra lehetett számítani. Én meg rohadt jó arc voltam és nem röhögtettem hazafelé. Mert most igenis neki kellett! :D Persze ő ezt fel sem fogva szivatott. A beígértet nem tartotta be, viszont képes volt pizzát rendelni miután kikísért a vonathoz, aztán küldött egy sms-t a pizza hogylétéről. Ehh... De nem érdekel, mert itthon várt rám anyum szilvásgombóca. Beeee!!! Viszont meg kell hogy valljam, kiérdemelten kaptál valamit, amikor adtál nekem valamit. Add csak a hülyét, nem fejtem ki. :P
Osztán jött az éjszaka. 10-kor leragadtak pilláim. Hogy aztán éjfélkor felnyíljanak. És 3 órán keresztül ne záródjanak vissza. Amíg sikerült aludnom, összehoztam egy álmot. Arra ébredtem, hogy csúnyán megbánt a beszélgetőpartnerem és nem tudom visszatartani a haragom. Szép éjszaka volt. Ma már tutira beájulok. Mindegy. Reggel hárpmnegyed 6-kor kelés. Kimegyünk a vonathoz. Útközben felszedjük Gergőt. Öcsém folyamatosan morog. Gergő meg velem akar beszélgetni. Csodálom, hogy nem szitkozódik Zozzal egyetemben. Megkérdezi, hogy mi van velem, hogy ilyen szótlan vagyok. Annyit mondtam neki, hogy boldog vagyok. Nem hazudtam. :) Persze nézett rám, mint egy hülyére. Megint a szokásos reggeli járat. Tömegnyomor, sok iskolás, sok új BGF-es. "Analízisről mit tudsz?"-kérdezik egymástól. Én magamban mosolygok. Majd visszasírjátok még azt az időt, amikor nem tudtátok, mi is az. :) Beérünk. Szokásos aluljáró rulez... De utálom az embereket.
Suli. Útszerv II. Hamarabb elengedett minket. Melindával elvonultunk egy kanapéra kajálni. Na meg beszélgetni a nyárról. Persze rögtön rákérdezett a bibire. Én meg elmondtam mindent. Még azt is, amit én sem tudtam. Majd elkísért a közeli Ápiszba. Há nem kifogtam megint?! Há de. Beállok az egyetlen (ebből eredően rohadt hosszú) sorba. Ekkor szólnak, hogy át lehet jönni a másikhoz. Átmegyek. Erre bekrepál a pénztárgép. Vissza zum origo. Az is beszarik. Ez az! Mindent vissza kellett pakolni. Ezek után elmentünk az APEH-hoz, mert Melindának kellett valami igazolás vagy mi a retek. Már tudtam, hogy ezzel majd egy kicsit piszkálódhatom valakinél. :D No de mindegy. Visszamentünk angol órára. Bejön a tanárnő egy rakat irattal. Na banyek. Szintfelmérő. Szóval valószínűleg szét leszünk szedve csajszipajtiékkal. Basszus. Már két éve nem beszéltem angolul. Nanáhogy néztem a tesztre rendesen. Bár igazából, ha ismételtem volna tegnap, akkor sem ment volna jobban. Eredmény péntekre. Ezek után elhúztam EU integrációs alapismeretekre, amit még elsőben kellett volna lezavarnom, de ez mellékes. Persze abból is 60 perc lett a tömeg erélyes beszólógatása végett a tanárnéninek, hogy szép odakünn az idő... :D Úgyhogy elértem egy korábbi vonatot. Vörösváron szálltam le (mert egyébként Szabadságligeten szoktam, bezony...ki hitte volna?), és beugrottam a SPAR-ba, ha már ott voltam. Nagy csönd. Az első arc felém fordul. Komor. Aztán elmosolyodik. Integetek. "Szia Liliom!" Csabi. Pakolja a söröket. "Mi van veled, meséljél már!" Suliból jövök és jól vagyok. "Na persze... Csak nem hiányoztunk?" Egy kicsit. "Jól van, ha csak egy kicsit, akkor nem is szólítalak kedvesen." Azért hamar kiengesztelődött. "Mit veszel... nekem?" Mit szeretnél? "Azt nem lenne helyes elmondanom." És vigyorog. Annyira bírom a fejét. :D Aztán a következő hang: "Jé, egy régi ismerős!" Vili. Persze lecsesztem, hogy szombaton nem vett észre a nyugatiban. Ági meg Zsuzsi kedvesen mosolyogtak. Klemi szokás szerint szigorú arcot vágott. Kriszti meg morgott. :D Faszfej Moha is ott volt. És hogy mit csinált. Polctükrözött a piáknál!!! Azt hittem, a pofájába röhögök. :DDD Most nincs aki megcsinálja helyette. Nem ismert fel. Vagy nem akart. Sebaj. Nem állt szándékomban még csak kösszönni sem neki. Elég volt látni, ahogy bénázik. :D Aztán elvonultam az önkormányzathoz szociális támogatásos lapom egyik eleméért. Útközben persze betértem egy boltba. :D Meg vettem is ezt-azt. Na de mindegy. Szóval bemegyek intézkedni. Kinyomtatják a kész igazolást, amin majdnem minden okés. Csak pl az nem, hogy nem Szilvia a nevem. Sebaj. Ki lettem javítva. Hazérek valahogy. Majd' leszakadnak az amúgy sem tökéletesen funkcionáló vállaim. Itthon nagy készülődés. Zoz holnap hajnalban kel. A 4:10-es vonattal nyomul a lelkem befelé. Aztán megy Zánkára 2 napra. Kis köcsög. És még leállt nekem reggel morogni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat