Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005-12-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005-12-13

"A csapat vigyora" megérkezett. (Jelentem, rólam van szó.) :P Azt sem tudom már, mi mindent kéne mesélni. Hétvégén nagymamáztam Hévízen. Az egész "reggel" negyed 4-kor kezdődött. Fasza volt. 4.30-as vonat. 5-kor újpest. 5.30 népliget. 6.30 busz startol. 10.00 hévíz. Mondanom sem kell, milyen jó hangulatban szálltam le a buszról. Tipikus nyakig beburkolózott hosszó fekete kabátos ölökvazze-tekintetű könyörtelen gyilkológép. Eltúloztam volna? ... Nagyanyám kijött elénk. Szolid beszélgetés. Na persze nem velem. Nem is bántam. Összevetve a hétvégi tapasztalataimat, nem akasztott ki. Sőt, egész normális volt. Anyám többször húzott fel. Záporoztak a megjegyzései az "SS-tiszt" kinézetemre. Zoz meg persze beszállt. "Már csak egy gépfegyver kéne a kezedbe." Milyen igaz... Mindjárt csend lenne és békesség... Szóval nagyim modorálta magát. Még érdeklődött is, ami a mi családunkban anyai ágon igazi unicum. Több lényeges dolgot tudott meg szánalmas kis életemből, mint amennyit anyám az elmúlt hónapokban összesen. Vicces... Nem is az. Szóval vasárnap hazajöttünk. Ágybadőlés. Eljő a hétfő. Ezzel együtt két házidoga leadási határideje is. Bevágtam a két floppyt a tatyómba és megindultam a suleszba. Konkrétabban a gépterembe nyomtatási célból. Beteszem a floppyt, megnyitom és majdnem hülyét kapok. A humán dogám még okés is volt, viszont a rendezvény szervezésem félkész állapotban leledzett. Én hülye nem mentettem el a kész változatot. De nem szabad ám ilyenkor kétségbe esni! Neki kell állni újból. Gyorsan összerittyentettem valamit, ami remélhetőleg görbülni fog, aztán nyomtatás és leadás. A nap fénypontja viszont még hátra volt. Szálloda házidoga kikapása volt esedékes fél 4-től. 20 pontból 13-at kaptunk. Az indoklás nem egyértelmű. Jobban mondva, nekem egy kérdőjel meg egy nyíl a huszonvalahány oldalunk egyikén nem indoklás. Lehet, hogy én vagyok a behatárolt elméjű baromállat. A legidegesítőbb, hogy egészen idáig a mienk volt az egész csoportban a legjobb. Erre most idehajítja a 13 pontját. Ezzel mi lettünk a legszarabbak. Na persze, mert az utolsó elötti órán félre"magyarázott" ezt-azt, ergo nem volt jó 1-2 számításunk. Ez feljogosítja a tanárt arra, hogy lehülyézze a tanítványát?!? És nem magam miatt vagyok pipa. ott volt Barbi. Kidolgozta vele a belét, mellette gondjai is akadtak bőven. Nem ezt érdemelte. Meg Melinda. Amikor már egy vallásos barátnőm káromkodik, valami nem oké. Bea is bepöccent. Visszaszólt. Igaza volt. De nem a vizsga elött kellett volna szerintem. "Egyszerűen egy fasz."<-- by Sziszó. "Ha azt mondom HK, nem a Housekeeping-re gondolok."<--Mena. :D Leszarom. Remélhetőleg többet nem látom az önelégült pofáját. Ámen.
Ma meg beültem "kedvenc" humánórámra. Beteg a főhősünk, így ma elmaradt az üvöltözés meg a sértegetés. Mindjárt visszakérem a jegy árát... Óra végén meg mindenki megnézhette, hogy sikerült a zh-ja. 5-öst írtam. Most láttam először hasznát annak, hogy van egy idegileg labilis, megrögzött rokonom. Tudok bánni az idiótákkal. Tudom, mit kell nekik mondani.
Cyvyt is fárasztottam. Pénteken is meg hétfőn is. Meg holnap is fogom. Határozottan belevisz a rosszba. Biztos az óriási, napot eltakaró seggekre gerjed... :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat