Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-12-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-12-31

Szoktam írni néhány sort így az év utolsó napján az egész évemről. De most nem tudom, mit írhatnék... Hajtottam a mókuskereket. Valami extra? 1 évvel öregebb lettem. Lettek új pajtásaim, de az utált emberek listája is nőtt. És még mindig karom erős, hajam dús, én vagyok a rántott hús. (Bár a hajam ugye hullik, de ez mindegy is.)
De, valami mégis kicsit más lett, így belegondolva... Már nem játszom meg annyiszor a boldog arcom és többször vagyok nyers. És ezt nem tartom rossz dolognak.
Csapó!


A sound blaster-emet akarom vissza!! Ez egy rakás fos!!
(Amióta újra lett húzva az új gép, valahogy nem szólnak tökéletesen a hangfalak.)
Nincs kedvem kimoccanni ma. Fáj a kobakom. Na de banyek szilveszter van és Szőrösék is várnak ránk.
Akartam valamiről írni, de kihullott...

Épp a "Tehetséges Mr Ripley"-t nézem Jude Law-val. Imádom ezt a karakterét!!! Ahogy mondja, hogy: "Furrrrcsaaa..." :DD Persze az evező lapát az arcában már nem áll olyan jól neki...
http://www.youtube.com/watch?v=pISZ6_0R3Ho

Jujj, hát nem is meséltem a tegnap estéről. :) Ünnepeltünk a csajokkal. Vacsi, dumcsi, társas, dumcsi, pezsgő, dumcsi, ajándékozás. :D Kaptam mütyürkéket!! (Adjátok alám a lovat! :D) Mena pedig csinált mindannyiunknak egy naptárat, amikbe általunk készített képeket tett, és belekerült jónéhány olyan, amiket én csináltam a pillanatvadászataim alatt. A büszke hülyegyerek feszít bennem. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat