Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
nos... ez gáz

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
nos... ez gáz

Ezt kaptam tegnap....
Thanx to Gyurci!

"asszongya hogy, a mai horoszkópod!:

Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

nézzük csak mit ír holnapra:
aha, megvan
szal a holnapi horoszkópelőrejelzés:

Hiába próbálja eltitkolni önmaga elől is, Önnek a hóna alatt van egy nagy szemölcs. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér! "


Féltem. Felmentem. Odapillantottam. Nem láttam L betüt. Végigfutott szemem a listán. Egy ismeretlen 3-as mosolygott rám két 1-es melett. MEGVAN A SZÁMVITEL! :D Én akkorát visítottam, hogy a kutyám elkezdett ugatni!
Annyira megkönnyebbültem... Csak vigyorgok, mint egy elmebeteg.

Bent voltam a suleszban. Leadtam az indexem a számvitel miatt. Hazafelé meg lerobbant alattam a vonat. Retyó. Közben feltünt, hogy egy krapek túl gyakran sandít felém. Sikerélmény. Amikor át kellett szálni a másikra, ott udvariaskodott nekem. Aztán meg leüllt velem szembe. Én meg a következönél leszálltam. Sorry. :D
Itthon anyám rögtön azzal fogadott, hogy van munka. Méghozzá itt Vörösváron. És nem is megeröltetö. :DDDDD Már le is fixáltam. Holnap megyek "tárgyalni". Egyetlen egy problémám van vele, mégpedig hogy az egész nyaramat elveszi. Valamit valamiért. Majd a szabadnapjaimon rohangálok az elhanyagolt szeretteimhez. Menni fog. Mennie kell!

Eredményhirdetés. 3:2 arányban nyert az indigófekete a sötétvörössel szemben. Így aztán ma már meg is vettem a cuccot. Majd valamelyik nap felkenem. És köszönöm az ajánlatokat! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat