Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-07-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-07-21

XD
Azért 1-2 dolog erősen jellemző rám:
http://www.cotcot.hu/kozosseg/cikk/4276


Szeretitek a tartalmas magyar zenét?
http://www.youtube.com/watch?v=XSswUSIDrEc

http://www.youtube.com/watch?v=lqfK93lpWp0

Nem tudok leszakadni az albumról. Már fertőzök is vele. :)


Voltam tegnap apuéknál. Rögtön apu nyerítésével startoltunk, ahogy a nappaliban a műugró csajok magánszámai alatt pakolásztunk. Sikerült elkapnunk, ahogy az egyik bálnatestű ugrik egy ritkaszart és behasal a vízbe. Fater persze "Aztaqrva! Háháhá!!! Ezt nézd, ezt nézd!!!" stb... Majd hozzátette: "Én nem vagyok rosszindulatú." Nem hát.
Zozzal beszéltem. De minek. Már érkezéskor sikerült higgadtan elmennem mellette. Vártam, hogy majd odajön és beszélünk. Hát erre várhattam. Szépen eloldalgott. Na ekkor pontot akartam tenni erre az egészre és dicséretemre legyen mondva higgadtan és nyugodtan megkérdeztem tőle, hogy mégis miért nem. Miért nem jött? Miért nem telefonált rám? Vagy a nagyszülőkre? Felesleges volt. Össze-vissza hablatyolt. Ráhagytam. Hogy veszekedjek egy olyan emberrel, akinek még véleménye sincs? Asszem feladom. Csináljon, amit akar, én nem számolok vele. Csak apu is az ő oldalán áll. Mondjuk apám és Zoz egy halmazban vannak nagyszüleim véleményerdejében. Nem túl erős jellemek. Ezek szerint van, amit mutertől örököltem...
Viszont Dödi! Áááá, kész vagyok tőle. Meséli, hogy a buszon látott két ferdeszeműt, ahogy szenvednek a jegylyukasztóval, mert hiába húzgálják ki-be a jegyet, nem kezeli a kütyü. Ment a kínai csipogás max hangerőn, majd segítségkérően ránéztek a mellettük álló Dödire, aki egy cinikus félmosoly kíséretében szépen lassan elkezdett nem-et inteni. Kééééész! Imádom. Mindenkit el tud intézni egy mondattal. Se. :D Muki volt még otthon. Ő még mindig kis bolond.
Apu hívott a jövő héten a Kőrösre. Majd meglátom. Ideje lenne lemenni. Már 7 éve hív. :P


"Nemsokára se olaj se gáz nem jut el ide, a Magyar valóság nem lesz amerikai pite.
Obamától Lincolnig, az összes egy ripacs, egyet tehetsz magadért, távirányító kikapcs.

Igen ez, Magyarország 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90.
És gyűlölöm látni, hogy vak ordít vakkal, hogy miért nem tud látni."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat