Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Hepi borzde tumi

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Hepi borzde tumi

Hipp-hipp-hurrá! Újra egy lépéssel közelebb kerültem a nyugdíjhoz! Átléptem a második x-et. Na és? Ugyanolyan nap, mint a többi. Vagyis csak majdnem. Két barátnőm is emlékezett rá, sőt még csokit is kaptam egyikőjüktől (egy óriási tábla Milka-csokit). Tündérmalacok, puszikálom őket!!!
Reggel öcsém megint megpróbálta a véremet szívni az egyik haverjával együtt. Sajnos beégett a gyerek. Minek szólal meg, ha egyszer nem biztos a dolgában? Mert én az vagyok. Biztosan kapva kapok az alkalmon és lecsapom a labdát. :) Ennyi néha jár.
A suliban megint csak az utolsó óra volt az érdekes. Idegenvezetés módszertana. Megint bővítettem a szókincsemet. :P És még a vonatomat is elértem utána. Igaz a Nyugatiba belépve futnom kellett 50 métert, de amikor a kaller meglátta gyönyörű sziluettemet és vadul lengő hajfürtjeimet, megálljt parancsolt. ÓÓÓÓÓÓÓÓh, igeeeeen!
Közben Nagyikám megint rámcsörgött, hogy mikor szándékozom beugrani hozzájuk. Őszintén? A múltkori után egy darabig nem. Persze azt mondtam, hogy talán szombaton. Nem kellett volna. Mint később megtudtam, vasárnap részt kell vennem egy budapesti körutazáson. Ehhez még hozzájön az is, hogy össze köllne dobnom 4-re egy koncepciót, amiről egyelőre még annyit sem tudok, hogy mi is az. Szép.
Hazafelé megint kikaptam a hóesést. Szokás szerint sz**rá áztam, de olyan szép volt felnézni az égre miközben 2 cm átmérőjű hópelyhek estek... Mi lesz velem nyáron?
Itthon teljes a pangás. Eddig. Remélem táskát kapok. Ugyeeee? Naaaaaa!
21:50- Anyu sehol, bár küldött egy sms-t: "Hepi borzde tuju megyek haza"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat