Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Nem is tagadhat senki semmit!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Nem is tagadhat senki semmit!

Sziasztok űrmanók!
It's weekend!!!!
Reggel mindjárt Mariannal kezdtem a napom. Ez azt jelenti, hogy megvolt az alaphangulat. Ráadásul reggel egy vonat kimaradt, így a mienken dupla zsúfoltság volt. Semmi gond, így 2-szer több ember érezte jól magát.
A suliban para-flesh alaphangulat uralkodott. Na ja, betesz a 2 zh. Akkor hallottam, hogy az ifo föci kifejtős lesz. Ó, banyek. Én egy laza kis tesztre gondoltam , ezért inkább a pénzügyre koncentráltam. Elötte persze mindenkit lefárasztottam, hogy mi van, ha pl: Bécset kell kifejtenem, amiról 3 mondatnál többet nem tudnék szülni? "Kérném a telefonos segítséget!" Erre Edina barátnőm benyögte, hogy: "Felhívnám a szüleimet, hogy mi van Bécsben." Én meg: Miért? A szüleid Bécsben vannak?" Én, kretén!!! Fél perc múlva esett le, hogy Edina miért vigyorog a pofámba. Jól van, na lefáradtam. Ezután 2 perc kacarászás. Pénzügy? Szívtam, mint a torkos borz. Na melyik csipetcsapat kapta a legnehezebb feladatsort? Nyert! Az, ahol jelenlétemmel én is emeltem a színvonalat. Ó, hogy maradnátok ott, na... Ezek után már vigyorogva mentem föcire. "Wazze, megint az én napom van! Emberek röhögjetek velem." Remekül mulattam, még azzal is poénkodtam, hogy mivel április 1-je van a papi (a tanárunk, 70 és a halál között, de közelebb az utóbbihoz) talán így ünnepel. "Á, nincs ennek humorérzéke!" DE VOLT!!! Bejött vigyorogva (ritka, mint a rend a fejemben) és én már pakoltam el a tollaimat. "Meg akarják írni ezt a zh-t, vagy inkább menjünk?" Papiiiiii, szerencséd, hogy nem voltál elérhető közelségben, különben a nyakadba ugrom. Így aztán Esztivel (Es gibt nur ein Gott, Bela, Farin, Rod!) miközben átvonultunk a másik épületbe, elkezdte mesélni a Chucky-s sorozat 3. részét. Hehh! Nem tudom emlékeztek-e erre a marhaságra, amiben egy játékbaba gyilkolászott. Nos, már a címe is velős: Chuky (ondó)sejtje. Azt hittem magam alá csinálok ott, a bíróság elött, úgy röhögtem. Eszter meg csak mesélt. Bocs, de et nem tudnám hűen visszaadni. Óh, anyám borogass!
A napomat kedvenc banyámmal zártam, aki most is adta magát. Beközölte, hogy a koncepciók értékelhetetlenül szarok lettek. Ezzel nem mondtál újjat, te, te, teee ... Jah, és lesz prezentációnk, amit videókamerával fog venni, hogy aztán 3-szor visszajátszva kifikázhasson. Jeah!!!
Holnap meg nagyszülőzöm, vasárnap meg apumékat szomorítom. Fel lehet lélegezni! ;)
Nahát KYRA ma 100 napos! Pont április 1-jén? Ajajj, most már nem is tagadhatom!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat