Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-02-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-02-09

Mi kiegészítjük egymást Edivel. :) Csak úgy látszik, hogy van akinek ez nem tetszik. A történet (?) lényege, hogy szeret koránra járni, én meg nem. Így aztán ha a beosztás úgy sorsolja, hogy nekem kell 6-ra mennem, neki meg délutánra, akkor el szoktuk volt cserélni a műszakjainkat. És így mindketten boldogabbak vagyunk. Így terveztük ezt erre a hétre is két napra vonatkozóan. Na persze a cserebere előtt meg kell kérdezni főnököt, hogy mehet-e. És ezidáig nem is nagyon volt ezzel gondja. Most viszont azt mondta, hogy nem. A kérdésem, hogy miért? Feltenni nem tudom, mert ma egyetlen szokásos szabadnapomat élvezem, így csak Edi üzenetét kaptam meg. Szal várok és agyalok. Az a baj, hogy Edinek a délutánt kell gyakorolnia? Vagy nekem a beosztósdit? Kétlem. Ha pölö én nem vagyok elég jó 6-kor, akkor miért nem inkább Verust teszi be hatra? Volna mit gyakorolnia... (Merthogy elcsíptem egy mondatot, miszerint Verát is be akarja tenni beosztósnak. - halk kuncogás) Épp itt lenne akkor az ideje. Na de mindegy. Megvárom Edit és megbeszéljük, hogy mi lehet az indok. Nem mintha ez bármin is változtatna. Sajnos lesz két szar napunk a héten. Hurrá.

Más. Tekintve, hogy ma itthon vagyok, nekiálltam helyre rázni a kérót. Több, mint 3 órányi munka után picit elfáradtam. Lenne még mit csinálni, de már most is klasszisokkal jobb a helyzet. Szegény Pasi még nem is sejti, hogy el akarom vele pakoltatni a dobozait meg a ruháit, meg a cipőit, meg fel akarom vele emeltetni az ágy szélét, hogy lerakjam a szőnyeget.

Egyébként olyan jó volt ma, hogy csend és béke honolt (leszámítva a playlistem pörgetését). És aztán leesett, hogy valszeg azért, mert elfelejtettem bekapcsolni a telefonom. Belövöm és máris csipog. Fasza. OTP egyik uccsó sms-e, miszerint üzenetdíj ennyi és ennyi. Már nem sokáig. Na aztán lemegyek kádat mosni és hallom, hogy csörög ezerrel. Tudtam, hogy megint bentről hívnak. De valahogy nem törtem magam, hogy gyorsan lemossam a kezemről a vegyszert és felrohanjak a galériára a sötétben a telefonért. Ekkor hagyott üzit Edina. Valahogy annyira Murphy. Nincs nap Korona nélkül. %"#){&<¤=!

Pasi megkapta az új céges mobilját. Sony Ericsson c702. Most szoktatja a népet, hogy azon hívják. Aztán lehet, hogy megkapom a Nokia 6233-át...
P: - És akkor mi lesz a kisbogyó telefonnal? (Eddig használt nokia 3120 - a szerk.)
V: - Elmegy aludni. Csak egy gond van a tieddel. Motkány nem fér rá. (Motkány a mobilfityegő - a szerk.)
P: - Motkány nem fér rá... Mindjárt lefosom magam.

Imádom Edinát. Ugyanolyan rafkós picsa, mint én. A gondunk persze ettől nem oldódik meg, de ugyanazon jár az agyunk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat