Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-10-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-10-24

Meg kellett törni a varázst mi??? Nehogymá a tegnap este után olyan kedvesnek higgyem magam... :P
Mindegy is. Nem lehet folyamatosan a maximumot nyújtani. Az új kocsidon is jobb, ha te húzod először végig a kulcsodat. :D

Történt vala, hogy az egyik közkedvelt fórumon lógtam és társalogtam a többiekkel. Épp az olyan fórumozókról beszélgettünk, akik csak azért járnak fel, hogy a többieket szekálják meg beszólogassanak. Nem kellett sokat várnunk és becsatlakozott az egyik. Bár ezt inkább nem is mondanám csatlakozásnak. Belecsapva a lecsóba elkezdte lehülyézni H-t. H-t sokan ismerjük ott; egy aranyos, 20-as évek legelején járó leányzó, aki mindig mindenkivel kedves. Tény, hogy nem az eszéért szeretjük, de nem hülye. Kis lökött még inkább. Na szal jött I és egy az egyben elkezdte őt ott oltani mindenki előtt. Szegény H-n meg láttam, hogy nem igazán tudja magát megvédeni és csak újabb táptalajt ad ennek az egyébként 30-as évei elején járó kangörénynek. És elegem lett. Kibukott belőlem a tőlem várható rövid és velős kérdésem I felé, melynek lényege az volt, hogy mi a faszt szekálja, ha nem tartja őt érdemesnek semmire? Persze kiba tárgyilagos voltam. Erre már egy másik fórumpajtás is beszállt mellém (N) és írta, hogy ez nem szép dolog, meg ilyesmi, de túl bőre engedte a dolgot és I-nk rögtön visszacsapott neki. Így N elkerülve az idegbajt, lelécelt cigizni. Ottmaradtam én. Háhá, most emberünkre akadtunk. Amíg I nekem szóló válaszát vártam, lecsekkoltam őkelmét, hogy mégis mit érdemes tudni róla. Hát megakadt a szemem egy alig 10 perccel korábbi hozzászólásán egy másik témában, melyben kifejtette, hogy mennyire nem érti és lenézi azokat, akik az üzenőfalon picsognak, pláne a pasikat. Óóó, bazd meeeeg! Kezdtem élvezni a mókát. Na de teltek a percek és nem írt nekem választ. Ehelyett a feltámadt H-t kezdte megint baszogatni, hogy milyen ovis szintű ő is , meg ez az üzenőfal is, meg itt mindenki. Na és akkor elengedtem a pórázom. Írtam neki egy olyan választ, amiben erősen utaltam a 15 perccel korábbi megnyilvánulására, de úgy, hogy azt csak ő értse, majdan a végére odabiggyesztettem, hogy tudom, hogy élvezi. Gyerekek! Mint akinek elvágták a szavát... :D Erre már N is visszajött röhögni. I feladta és leszólóan elköszönt az ovisoktól. Hittem én. 20 perc múlva elköszöntem a többiektől és ő rögtön utána visszamászott baszakodni. Szartam már rá. De olyan elégedetten távoztam, hogy örömet okoz még az emléke is. Egy kis elégtétel a mindennapi szarba ütközésért.

Baj van, baj van. Zoz tiszta ideg. Azt mondta, hogy holnap találkozzunk, mert valami nagyon rosszat kell mondania, és csak bennem és Mukiban bízik meg, de mielőtt bármit is csinálna, ki akarja kérni a véleményem. Semmi konkrétat nem mondott, de már sejtem. Ergo bőgök. Ő meg ma itta le magát, aztán most készül füvezni. Bassza meg! Bassza meg! BASSZA MEG!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat