Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-12-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-12-07

K.O.
Ülve el tudnék aludni. :) De akkor sem. Mert dacos kisgyerek vagyok. Ugye.
Tegnap ütköztünk Zozzal. Oda akarta adni a névnapi ajándékomat. Megszültük a gondolatot, hogy jöjjünk fel hozzánk. Aztán elvoltunk, mint a befőtt és végül itt aludt. Kiba jófej voltam és felajánlottam neki, hogy aludhat velem a nagyágyban, de akkor nincs rugdosás. Nem is volt, viszont éjjel kénytelen voltam megrázni és tájékoztatni, hogy vegye ki a könyökét az arcomból. Nameg nem egyszerű az ébresztés. Belövi a telóját, aztán nem ébred fel rá. (1 órával kelt korábban - szintén hajnali műszak.) Én meg nemtom mi a tökömért ordít a telefonjából a Győzike főcímdala. Azért szép tud ám lenni egy hajnal ilyen körülmények között...
De az estém nem volt unalmas. :) Asszem még mindig vele tudok a legkötetlenebbül beszélgetni. Meg a legnagyobb sztorikat felemlegetni. Pölö a meg nem kapott dolgokról...
V: -Hát miért nem használod azt a nyomtatót, amit még én kaptam 3 éve karácsonyra? ;)
Z: -Hülye vagy? Inkább azt az autót használom, amit a sikeres felvételidért kaptál. (XDXDXD) Igaz, hogy azóta már lediplomáztál és van munkahelyed is... Száááánalom bazdmeg!
Hát igen, igéretekből volt bőven. De mi már akkor tudtuk, hogy soha semmiből nem lesz semmi. Nem voltak elvárásaink, nem estünk pofára.
Nameg, ami nagyon tetszett és belső mosolyra késztetett:
Z: "De ezt utálom! Mindegyik csaj megjátsza magát. Amint nem foglalkozol velük, rögtön rákezdenek, hogy "képzeld, találkoztam egy sráccal". Undorító!"
Úgyamúgy tájékoztatva lettem azügyben, hogy most én vagyok a fekete bárány a nagyszülőknél. "Szólj a nővérednek, hogy jöjjön!" Blabla. Edződni kell, az élet tele van kihívásokkal meg akadályokkal. Nem ezt hallgattam sok-sok éven át? Cinikus mosoly.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat