Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-07-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-07-22

Mikor folyt utoljára könny a szemetekből az öröm miatt?
Pedig megtörténhetne gyakrabban is. Nem kellene megvárni míg valami elveszik és amikor már teljesen elkeseredünk, hirtelen előkerül. Miért ne örülhetnénk annak, amink van. Éppen ezért fogom papucsot nagyon alaposan megpuszilgatni.

Dolgozom. Állandósként. Annyira örültek nekem. És mindenki rögtön körbeugrált, hogy hogyan sikerült és velem szurkoltak és örültek, és ez nagyon sokat jelent nekem. Meg az is írtó jól esett, hogy az egész vizsga után sokan gratuláltak és képzeletben veregették a hátam. Régen volt már Virágnap. :) Etttől függetlenül vissza kell szokni a hétköznapokba. Nyaralás egyelőre odébb (de aztán húúú mekkora lesz...), most munka van. Egy szállodában nincs pihi. Ez az alapigazság már rég beleégett az agyamba, de azért most is beleütköztem. Mondván én 2 hétig otthon "pihentem" (némi tanulással egy kis görccsel, államvizsgával meg satöbbivel), nyilván feltöltődtem, le lehet terhelni. Mindjárt be lettem iktatva aktív délutánosnak. Már simán veszem az akadályokat. Sőt kaptam egy kis támogatást egy bennfentestől, miszerint az élmezőnybe tartozom. ;) Koko mindig kérdezi, hogy milyen most nekem már állandósként. Én mindig mondom, hogy nem érzek változást. "És jó ez nekünk?" "Jó." Szerinte majd fogok. Meglátjuk.

Van új kéró. Tegnap bólintottunk rá. Amikor elmentünk megnézni és beléptünk egy lerobbant ház kapuján a gettóban én azt hittem, hogy azonnal sarkon fordulok. De ha már ott voltunk, hát belestünk a lakásba. Nagyon tetszik!!! Világos, GALÉRIÁS (ímádom), hajópadlós, növénykés, izlésesen berendezett, felújított vezetékekkel és egy nagy vasráccsal. :D A költözés lesz még egy nagy show. De aztán nem kell mások mocskát elviselnem.

Szombaton átveszem a diplomámat. Ezt is megéltem. Talár, kissatyi, pompom a másik oldalra, mosoly, ölelés, vigyor, vaku. Csak sajnálom, hogy anyám rátette a kezét a meghívókra és emiatt nem lehet velem az általam két legjobban szeretett ember. Bár cyvy be tud jönni, elvégre egy műegyetemista be tud jutni a sulijába rendezett bulájra... Meghívó ide vagy oda, apu több száz kilométerre lesz aznap Pesttől. Így nem rángatom fel. De ott lesznek a többiek, akik mindenkinél jobban tudják, hogy mi minden volt ez alatt a 4 év alatt. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat