Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-05-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-05-31

Hasfájás. Már elmúlhatna... Univerzális nyaff.
Kis ügyesen szert tettem Tiesto Search of sunrise 7 albumára. Az első cd-t már át is rágtam, szét is kaptam. Van benne 2 jó kis szám. Igazából semmi zúzás, olyan kis lazulós, "éneklő nénis".
Nyaff 2. Néha jó lenne pasinak lenni. :) Állva pisilés és satöbbi. :D
Pasi... Pasi meg hazament. Rég mentem vele. Majd a jövő hét utáni héten talán és akkor lesz fodrász is. Jejeje. De addig... 6 napozás megint. Jahj, de utálom... De legalább nem megyek beosztani. Elvileg. Na aztán majd összehoznak nekem még valamit a kollégák. :S
Ma vannak nálunk utoljára a gyakornokaink (Zsófi és Szilvi). De mivel én ugye ma nem dolgozom, tegnap búcsúzkodtunk. Rég volt már, hogy két értelmes emberke került hozzánk. Jó volt velük dolgozni. Hiányozni fognak. Megsúgták, hogy készültek egy kis meglepivel, majd vasárnap kérjem el a többiektől. Aranypofák. Na meg az is jól esett, hogy örültek, hogy van még ott rajtuk kívül egy fiatal, akivel normálisan lehet dumálni. :) Nélkülük meg jön a többszörös szopás. 2 ember kiesik, nem is lesz júniusban gyakornokunk, majd csak júliusban, közben ugye lesznek kollégák szabin... és ezáltal a nem éppen elhanyagolható teltház fogalma újabb értelmezést nyer.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat