Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-02-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-02-05

Hogy én milyen fess vagyok a fiúk cuccaiban... Először csak boxerre pályáztam meg pólóra, de végül kikaptam egy tök menő kék kockás gatyeszt cyvy szekrényéből. :P Mert ugye kisvirág a nagy pakolásban mit felejtett el? Pizsit vinni Zoltánkáékhoz. Hehh... :D Fiúnak indultam. Most már tuti. De valahol útközben eltévedtem. :P Talán ezért nincs szoknyám. Nem is tudom, mikor volt rajtam utoljára szoknya... Talán 5 éve. Passz. De az új terep-zöld színű gatyám és ingem olyan frankó, hogy úgy nézek ki benne, mint egy katonatiszt. Cyvytől kaptam karácsonyra. Frankó. Na de nem is erről akarok mesélni. Hanem, hoooooogy....
Visszatértem legkedvencebb munkahelyemre. A'la Mercure Korona. Rohadt jó dolog ám, ha az embert első nap rögtön az fogadja, hogy nemhogy mindenki emlékszik rá, hanem még ölelgetik is és puszilgatják. :P Nameg még be is szólna egyesek. De csak azért, hogy válaszolhassak. Reservation rulez. Hihihi. Szal megint a régi brancsba tévedtem. És nagyon jó. És mintha a vendégek is zimpibbek lennének. Bár ezt nem kéne elkiabálni. Attól, hogy visszamosolyognak és -köszönnek, ez még mindig csak a 3. nap. És máris be vagyok osztva egy cross-trainingre egyik csoptárs szállodánkba. Csecse. Fasza.
Közben nagyban nyomjuk a rokonlátogatásokat. Nem aprózzuk el. Kedden megint apuéknál tobzódtunk. Most kivételesen öcsikéimmel egyetemben (zozt leszámítva). Szokásos, elmaradhatatlan horgász- meg melóhelyi sztorikkal. :P Fater. Szeretjük.
Csütörtökön meg Cyvy keresztszüleiknél voltunk vacsizni. (Így kell ezt csinálni. Nem kell főzőcskézni.) Az a lakás. Tutifrankó. A konyha tele van gigantikus poszterekkel. De nem is akármilyenekkel. Rolling Stones meg régi reklámplakátok. De a legszuperebb az a hatalmas pink floyd kép...
Hopsz. Majd holnap folytatom. Cyvy már önkívületben jár. Mingyá elelaszik itten. És még nem mosott fogat!!! Szörnyű. Nem akrok a fognyűvő manókkal éjszakázni. Na el is cipelem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat