Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-08-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-08-08

A bolygó kapitánya bejelentkezik... "Busy"
Van megint net. Új kéró, új környék, új arcok, régi szokások. Kisvirág baszkurálása is megvan még. Meg kisvirág türelme is.
Nem ugorhatom át azt a részt amiben kifejtem az új kérót. From vindó tu dór icc okéj, de azon túl... Nem gyengén nyócker. Itt mindenki vagy "kihaénnem" vagy "laposkúszás". Azt figyelem hétfő óta, hogy a szemközti ház ajtajáról mikor lopják le az új újságtartót. Nálam lehet fogadni. De tényleg gáz. Ezek a fazonok...
A lakást szeretem. Már be is laktuk. Kikerültek a Linkin képek, meg majd a képregényeket is felnyomom. Cyvy is meglepte magát a hőn áhított hangfalszettel. Már csak arra várt, hogy meglegyen a költözés, aztán spuri a boltba. :)
Nincs kedvem dolgozni. A héten délutános vagyok. Annak minden előnyével és hátrányával. Nyugisabb, nem olyan rohangálós, viszont sok a papírmunka és a délelöttiek munkaminőségétől függ a haladásom az adminisztrációval, ami tegnap rendesen kiütközött. Köszi Klárinak, meg főként a szivemcsücskének. Ha így folytatja, tőlem is megkapja a lebaszást. Tudniillik Koko tegnap elbeszélgetett vele. De szerintem ezzel többet ártott, mint használt. Tekintve, hogy kicsit szétesett tőle a csaj. Mondjuk az ő hozzáállásával nem fog ilyen helyen állást kapni. Pláne a kommunikációs gyengeségeivel... "Képzeld, bazd meg..." Próbálom vazz.
Tudni kell stílusosan káromkodni. (Büszke vigyorral arcomon hüvelykujjaim felém mutatnak.) :D

Cyvy, ez jó választás volt! A szomszéd is örül neki. :D Ááá, jön Lenny!
Tobzódik...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat