Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2011-03-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2011-03-28

Tegnap látogatóba mentem az excsapathoz. :D
Tartom a kapcsolatot Andival és mindig kérdezgette, hogy mikor megyek már be. Így aztán megbeszéltük a vasárnapot. Hogy ezek hogy örültek nekem!! :D
Leültem az irodában az ajtóval szemközti fotelbe és ott vártam őket. Jöttek befelé és először lefagyott az arcuk, aztán elindult a szájuk széle a fülük felé és már szállt is a "Virágom!!!" felkiáltás miközben jöttek puszicserére. Megjegyezték, hogy jól nézek ki, elmeséltem, hogy mizu van velem mostanság, aztán hagytam hadd meséljenek ők is. Volt mit. Röviden a lényeg, hogy minden csak szarabb lett. Totális káosz kezd ott lenni. Akkora átverések és szemétkedések mennek.
Miután a csajok hazamentek, ott maradtam segíteni Andinak. Ketten együtt végeztünk 7-re. Nem győzött hálálkodni a csaje (még este is írt nekem egy levelet). Hát imádom. Közben hiába teltek el hónapok, még mindenre ráállt a kezem. (Mutattam pár trükköt a gépen Andinak, hogy gyorsabban tudjon rákeresni cuccokra, infókra.) Csörgött a telefon és már nyúltam volna érte baszki. XD
Eddig se bántam, de mostantól már csak rágondolnom sem érdemes. Csak Andit sajnálom. Remélem emlékszik még arra, amit akkor mondtam neki, amikor elbúcsúztam a franciáktól.

Az aggódóknak üzenem, hogy eszem ágában sincs bedepizni, remekül vagyok és már fogytam 3 kilót. XD (Gondoltam ellövök valami olyat, hogy már mind a tizenkét pár bordám tökéletesen kivehető az oldalamon, de talán ezt inkább most mégse.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat