Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-09-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-09-24

Ez de mókás! Osztálytali szervezés 3. felvonása... Véletlenül küldtek Nekem is meghívót. Hahaha...
Lehet, szemtelen leszek és írok egy választ. De nem most. Most tuti szemtelen lennék.

Nők... Nem lennék pasi ilyen nők között. :D Figyeltem ma a kolléganőimet. Az egyik apakomplexusos, a másik csak szídni tudja a pasikat, a harmadik hisztis... Jájj...
Ma reggel mindjárt azzal indítottam, hogy Dórival beszélgettem egy kicsit. Egymásnak ugrottak Verával. Megnyugtattam, hogy nem ez lesz az utolsó, vele nem nehéz, ne is foglalkozzon vele. Pláne, hogy Dórinak volt teljes mértékben igaza. Szóval Vera ma valahogy kaktusz volt. De ezzel a reggeli mozzanattal sikerült elérnie, hogy Dóri kiboruljon. Nem nehéz valakit kicsinálni, ha épp most dobja a pasija. Délután le is mentem kicsit hozzá, hogy ne legyen egyedül a raktárban (ha már Vera a reggeli balhé után beközölte, hogy nem megy le a raktárba-noha raktáros). Hát nem volt. Kati is ott osztotta az észt. Én csak csóváltam a fejem. Hogy áradhat belőlük ilyen lenézés... Magamban pedig örültem, hogy akkor ezek szerint nekem ritka értékes fiú barátaim vannak.

-"Jössz bulás?"
-"Mi az hogy!"
És akkor mondjuk egyszerre, hog jobbulást! :D

Akármikor hallgatom Sting-től a Fragile-t, olyan sírhatnékom lesz tőle... Biztos túl sokszor hallgattam túl szar kedvemben. És mégis imádom. Ki érti? Ki ért engem?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat