Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-01-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-01-29

P: Csíkos zokni!
V: Hmmm?
P: Kisbogyó tartozék.
V: :)

Előléptem trénerré. Háhháá! Mármint nem a melóhelyen. (Bár ott már egy ideje azt is tolom.) Hanem a futással kapcsolatban. Irónikus.

Na aztán mostanában változtattam a napjaim folyásán. 8 órát alszom. Esténként olvasgatok. Délután meg megnézek esetleg 1 filmet. Ma a "Hívatlanok"-ra esett a választásom. Tré. Fel is néztem utána a port.hu-ra, hogy vajh csak én nem éreztem át kellőképpen a feszkót és hát izé... Bemásolok 1-2 szösszenetet, ami mosolyra késztetett.

"Az összes jelenetben megy a betojtgatyás csoszorgás (tipikus horroros csiga tempó), meg persze a földön vonaglás.
A másik meg, hogy ilyen esetben jobb ha az emberek együtt maradnak, úgy nagyobb az esély a túlélésre. De ezek folyton ketté váltak, egyik a pajtába megy egy régi rádiót keresni, ami tuti nem működik, a másik addig sikongat."

Szóval ne törjétek magatokat érte. Se füle, se farka.
És mint tudjuk, én szeretem tudni valami végén A PONT-ot. :)
Ja, igen!
Részemről A PONT: Habár nagyon modortalanul, de a célod elérted. Sajnálom, hogy nem vagyok méltó magyarázatra.

És jó kedvem van. Jobb, mint tegnap meg tegnapelőtt. Na azokat mondjuk nem nehéz túlszárnyalni. Be is szóltam egy idegen surmónak tegnap, miután elkezdett traktálni valami "fantasztikus" állásajánlattal. Legközelebb az is megnézi, hogy kit akar baszogatni.

Jajj meg tettem egy újabb örök érvényű felfedezést a "mit akar a férfi a nőtől" témakörben. Ha adhatok egy tanácsot a pasiknak: ne gyertek elő élből azzal a dumával amikor megismerkedtek egy csajjal, hogy csak (hangsúlyozottan) barátkozni akartok. Egy értelmesebb csaj innentől kezdve átlát a szitán (és esetleg faképnél hagy, mondván, hogy "ez hülyének néz"). Jó oké, a hülyéje beveszi és lehet etetni. És igen, a hülyéből van több. De a barátság az úgy is kialakul magától ha van esélye. Erőltetni nem lehet. Előre megbeszélni pedig pláne nem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat