Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Szeretet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Szeretet

Miért vagyok ennyire szemét? Egyszerűen képtelen vagyok megmondani bizonyos embereknek, hogy szeretem őket. Ehelyett... Áááá. Ne haragudjatok rám! Selejtes, gyári hibás vagyok.

Egyébként minden oké, ezt leszámítva. Csak ez ne idegesítene ennyire! Mindegy. Jól alakulnak bizonyos dolgok, míg más dolgokat elhanyagolok és időlegesen a szőnyeg alá söprök. Sebaj, jövő héten szünetem lesz, és ha sikerül lekoptatnom magamról a családot, akkor belevetem magam a leadandó anyagaim tengerébe.

Ma is humánoztam. Már teljesen hozzászoktam a tanárhoz. Simán belebambulok a pofájába, anélkül, hogy eljutna a fülemig, hogy miről magyaráz. És mindehhez rohadt értelmes és érdeklődő fejet tudok vágni. Kockacukrot ide! :)
Délután (este) meg cyv/wy-ztem (:)). Na majd holnap! Fél 1-től nyomatjuk egymás lefárasztását úgy 8-ig... vagy legyen 9? ;P
Lenne egy kérdésem. Tudjátok egyébként, hogy cyvy kit takar? ;)

Titta hülye vagyok. Mindig ugyanarról ugatok. És ugyanaz a probléma piszkálja a csőröm már mióta. Ejj! Mikor leszek már végre életképes? Nehogy válaszoljatok, sejtem én is...

Sört?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat