Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Wake me to T. M. A. !

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Wake me to T. M. A. !

Nem tudok igazán örülni. Megvan a nyelvvizsgám és én csak azon agyalok, hogy mi az, ami nincs meg. Ma már ott tartottam, hogy habár még nem tudom a maketingem, de máris bejelentkeztem a pótvizsga-alkalomra. Már végezhettem volna. Ha nem szúrom el, már pihizhetnék. Ma is. Persze megy a bevásárlás-porszívózás-fűnyírás program, de nem kéne ezek után nekiülni a vaskos számvitelkönyvnek, hogy amikor már fetrengsz tőle a szőnyegen és félretolod, hogy elővehesd a marketing könyvet. Akkor is! Ha beledöglök, akkor is!
Ha minden igaz, ma jön hozzánk egy új jövevény. Fekete lesz és kukis. Úgyhogy 4 macsek. :D
Megvan az utazásszervezésem, 3-as lett. Nagyon jó is az. Leadtam a mércét. Elhagyom magam.
Tegnap, amikor hazafelé baktattam a vonatállomásról, felvettek a szomszédok a kocsijukkal. (Nem, nem a posztomon!) Megkérdezték, hogy állok a vizsgákkal. Azt mondtam, hogy nem olyan jól, ahogy szeretném. Erre azt mondták, hogy az a lényeg, hogy kanyar legyen benne, mert a papír, amit a végén kapunk ugyanaz lesz. Egy kis támasz. :)
Nem is meséltem, hogy Gábor elhívott bulizni. Ez vicces. "Mikor érsz rá?" "23-a után bármikor." Ő 27-én szóbelizik, úgyhogy azután. Babám meg sem mukkant. Na, nagy show lesz! Mindannyiunk stílusa más.

"You're ready? All right. This songs called: The Morning After."

(És nem csillan fel a remény, hogy most lehet kóstolgatni és idegesíteni, mert attól még, hogy tartom magam ígéretemhez, tudok csomagolni.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat