Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-04-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-04-12

Ne nézzél, beszéljél!!!
Igen, te.
Meg te is!

Még egy óra. Minimum. Még egy óra és valamit szétcincálok.
Nincs semmi bajom. Csak éhes vagyok és most tudtam meg, hogy még egy darabig nem is számíthatok kajára. Most mondhatnátok, hogy ez nem is olyan nagy dolog. (Én meg mondhatnám, hogy éheztem én már egy életre valót.) Csak az utóbbi hetekben próbálok odafigyelni, hogy mikor mennyit, mert a futópadnak van valami baja és így az most kiesik a napjaimból. Ergo a munkahelyi kaján élek, ami valahogy nem elégít ki. Párolt káposzta, jejeje... Szal egy bizonyos időpont után már nem eszek. És közeleg az az időpont. De amúgy az a fasza, hogy ezzel is csak annyit érek el, hogy éppen stagnálok. Tököm. Lóf@szt, ráálltam most a mérlegre és híztam egy kilót. Ezt nem hiszem el. A munkahelyi nadrágom meg lötyög rajtam. Az új. Közben mindenki azzal jön, hogy nagyon lefogytam. ??? Mihez képest? Tavalyhoz képest? Még jó hogy.
De akkor sem fogom abbahagyni. Jön a jóidő, úgy is egyre többször van lelécelhetnékem.
Óriási problémáim vannak mi?

Más téma. Asszem jövő héten el kéne másznom a dokihoz. Várjunk csak. Nem jó. Agyalok, hogy mikor kéne, mert jövő héten nem nagyon fogok dolgozni menni, így lenne időm ilyesmire, viszont még várok egy eredményt, ami nélkül nem megyek el. Mindegy is. Megmaradok. Még egy darabig tuti. Aztán majd 60 és 70 között foglalkozom a halál gondolatával. Jobb esetben. Igen tudom, ne mondjak ilyeneket és ejnye-bejnye, de én akkor is tudom. Ezt súgja a testem, meg az emlékeim, meg a dokik arca. :P De jól vagyok. Tényleg.

Nikinek megszületett a babája. (Niki a gimis osztálytársam volt.) Sok mindenre képesnek tartottuk, de erre nem. Mármint a gyerekvállalásra. Nagyszájú, színes hajú, agyonpiercingezett deszkás csaj, aki szerint mindenki hülye. Ez volt Niki 6 éve. Úgy látszik, csak én nem fejlődök. :D Ez van.

Hol a kajám????



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat