Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Szept. 2, 9, 19.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Szept. 2, 9, 19.

Szeptember 2.
Újra ősz. Újra suli. De kit zavar? Engem nem. A héten nagy kerítés- és kapufestésbe kezdtünk. Az eredmény könyökig metál méregzöld kisvirág. :) Marha jó szine lett. Szerdán elkaptam Gabi babit, mivel Pesten időzik mostan a drága 4 hét erejéig, mert betanítják a telemarketingbe. Így aztán Duna Plázánknál felszedtük egymást és 2 óra együttlét után könnyedén megbeszéltük, hogy akkor néhány nap múlva összeröffenünk megint. :) Ilyen se volt még. Amióta az eszemet tudom 200-300 km-ek választottak el minket egymástól. Cyvyt viszont már régen láttam. Jó lenne kipuhatolni, hogy mikor lesz a jövő héten szabadnapja, mivel nekem még akkor nem lesz sulim, így tudnám szomorítani. :P Közben csajszipajtiékkal kedden ütközünk. Megyünk beiratkozni, így majdnem utoljára, aztán felvonulunk Budára és megtekintjük Barbiék új lakását.
Amúgy semmi extra nem történt az elmúlt napokban. Találkozom néha az itteni ismerősökkel itt-ott véletlenül és ilyenkor rájövök, hogy ha összejön a költözésem, őket többet nem látom. Na de nem fogok itt szomorkodni. Magam miatt születtem. Én is csak egy egoista istencsapás vagyok. ;)

Szeptember 9.
Bëlga - Ovi. Ez mán a vég. Bëlga-t hallgatok.
"...Az ovi olyan hely, hogy itt a dömper 120-szal tép fel,
ne kérdezd mit szállít és ne szólj be,
mert még leszakad a hinta alattad, hogy mást ne mondjak,
nem csak így hogy tsú, hanem így, hogy ááá dzs,
elmondom a múltkor ilyen volt, hogy elvitték a homokozóból a körteformákat..."

" a léggömböm cotton, apucitól kaptam,
próbáltam felhúzni, de hiába vakartam a kukimat,
mert kicsi, még szőrtelen a zacsi,
a kocsim is csak matchbox, de majd minden megnő bocsi..."

meg effélék

Megérkeztem Zolimtól. Hangulatom enyhén nyomott. 2 napig fárasztottam. Nagggyon jó volt. Sokat tespedtünk a gép elött, így megint volt alkalmam finomítani a filmkritikai tapasztalatomon. Néztünk "Evolúció"-t (beteg vígjáték, nagy arcok, kisebb pofon az amerikásoknak), meg "Eurotúra"-t (tinivígjáték, de nem az agyonjátszott poénokkal, így igazán élvezhető-elsőre), "Csak barátok"-at (ritkaszar romantikus film enyhe poénokkal és azokkal a tipikus "valahol már láttam, de ha fejberúgnak sem jut eszembe hogy hívják őket" színészekkel) meg "Az 51. Állam"-ot (nem emlékszem a film lényegére, lekötött-úgy 10 percenként 2 perc erejéig). Amúgy néhányszor körbeszaladgáltuk a várost. Vettünk könyveket meg voltunk a fősulin. Nah, igen beiratkoztam. Csak néhány órámba került. Bolognai folyamat forevah'! Van ez így. Órarendem egy hatalmas kalap szar. Azt hiszem felesleges mondanom, hogy a lyukmentes fasza órarendemet a tanárok átvariálták és most több a lyukam, mint... (ez kezd elég morbid írányba haladni...) Szóval sok. Fakk-fakk-fakk!

Szeptember 19.
Sütkérezzetek a ragyogásomban! Újfent.
Újra elkezdődött a suli. Elmesélem röviden a múlt heti kezdést. Utolsó iskolapadban töltendő félévem első órája mindannyiunkat a mély letargiába taszított, miután felfogtuk, hogy sikerült megkapnunk azt a tanárt (aki valójában nem is tanár, de ez halál lényegtelen ugyebár), aki tavaly az évfolyam igen csekély hányadát engedte csak át a szigorlaton és adta így meg az államvizsga lehetőségét. És azt, akiről az a hír járta, hogy éppen emiatt a húzása miatt leváltják. De nem tették. Mert ezt is minek? ... Hejj. Aztán angollal folytattuk, ahol megint megírhattuk ugyanazt az szintfelmérőt, amit pontosan egy évvel korábban is megírattak velünk. Ennek eredményeképpen beraktak a legerősebb csoportba és ezzel elválasztottak Barbitól és Menától. Vajh miért? Biztosan rengeteget fejlődött az angoltudásom az elmúlt egy évben. Elég csak arra gondolni, hogy hányan kérdezték meg a szállodai gyakorlat alatt, hogy hol találják a vasalószobát... Oh, yeah, the ironing room!Így aztán megkaptam tanárnak Grant-et, aki kanadai szerzeménye a főiskolának. Nadeezismindegy. Aztán szokásos szálloda előadás (végre egy ismerős tanári arc, ergo halál unalmas) és aztán néhány lyukasóra után este 6-tól fél 8-ig marketing egy krapekkal (a nap legszimpibb arca). Kedden volt kontrolling órám. Tanárunk 80 és a halál között, de inkább közelebb az utóbbihoz. Szerdai napom fénypontja a településmenedzsment volt. Hasonlóan a kontrollinghoz, ez is 180 perces. A tanárbá csöppet irritáló csak. Többszörösen összetett, kijelentő mondatai az őrületbe kergetnek. Akárhogy koncentrálok, nem tudom végigkövetni az eszmefuttatását. Jah, és amikor a mondat végére ér, általában megjegyzi, hogy "ez egy kérdés volt". Ehh... Amire persze nekünk már tudnunk kéne a választ, mert tanultuk. Ugyebár. És végül, de nem utolsó sorban megemlítem a szálloda gyakorlati órámat. Tavaly kifogtuk az intézet egyik legarrogánsabb tanárnőjét, aki rendszerint mindenkit ott alázott porba, ahol csak tudott. Ennek elkerülése végett tantárgyfelvételkor arra gyúrtunk a csajokkal, hogy a másik tanárhoz kerüljünk, akit egyébként már elsős korunk óta ismerünk és bírunk. Igen ám, de ahogy az már csak lenni szokott, terjedtek a pletykák. Az igen rossz hírű pletykák. Melyek szerint átvariálták a tanárokat és megint megkapjuk a némbert. Igen lassan és nehezen teltek az óra első percei, amikor azt lestük, hogy ki jelenik meg az ajtóban. Aztán... Megjelent az ajtóban Cservák tanár úr és a csoport 98 %-a (nőneműek) egy hatalmas felsóhajtással és elégedett mosollyal nyugtázták, hogy nem bukunk meg a vizsgaidőszakban. Tanár úrunk jobban meglepődött a fogadtatáson és még azt is eljátszotta, hogy akkor ő most kimegy és mégegyszer bejön. :) Szóval ez az elmúlt hét termése iskolai síkon.
Idehaza semmi változás. Szörnyella (anyám) folyamatosan piszkál a meló miatt. Nem tudja a lelkem, hogy saját maga ellen cselekszik. Ez van. Inkább nem bonyolódom bele, hogy hol mit intéztünk, mert amúgy is a végeredmény a lényeges. Ami nincs. Per pillanat még. Hétfőn voltam egy cégnél tájékozatón, de hogy őszinte legyek, nem jön be a meló. Lényege diáktoborzás volna és a diákhitel befektetéséről szólna. Elég otthonosan mozgok a témában, de nem az én módszerem a diákok hajkurászása és győzködése. 2-án kell választ adnom. Egyelőre félretolom az ügyet. A másik egy dm-es részmunkaisős meló volna. Pénteken megyek megbeszélgetni, hogy akkor hol, mikor, és mit. Majd lesz valami.
Cyvyvel pedig továbbra is minden a legjobban megy. Nagyon hiányzik. Mindig. Egyre többet menekülök Hozzá és egyre többet érzem úgy, hogy még többször kéne Hozzá menekülnöm. Az elmúlt 2 hétvégét is Vele töltöttem. A legutóbbin lementünk Hozzájuk, mert búcsú volt feléjük és mivel én még nem vettem részt ezen sohasem, hát most belevágtam. Felrángattam szegény Zolimat a sergőkre (ahogy náluk hívják), meg kaptam kukac alakú óriás héliumos lufit (amit alig néztek csak meg hazafelé a vonatokon meg a metrókon, pláne miután felkötöttünk az aljára két kisebb "golyólufit"), meg quaxi gumicukrot, meg stb-stb... Nagyon jól éreztem magam. :) Meg elvitt az egyik focimeccsükre. Ő a kapus. Bizonyám. És nyertek! Bizonyám. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat