Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. június 19.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. június 19.

Helló minden Kisbruminak meg nem kis bruminak!
Megint hasznos vagyok. Tanulás, kutyafésülés, lomtalanítás... "Árányoskám, ván vás???" ...Aztán bevállalok még egy kutyafürdetést is.
Hehh. Nagyikám rámtelefonál. "Mikor jöttök?" Már épp kezdtem volna magyarázni, hogy csütörtökön van az utolsó vizsgám. "Csütörtök..." "Csütörtökön jöttök? (Válaszomat meg sem várva.) Akkor..." Higgadtan: "Csütörtökön van az utolsó vizsgám." Gondolkodási idő... "Akkor a hét közepén hívjál föl, hogy mikor jöttök!" Ráhagytam. Nem volt kedvem újra elmagyarázni, hogy júliusban dolgozni akarunk és ezért csak augusztusban tudunk menni.
Mé nincs még fent a marketing? Olyan nehéz tartani magam. ;) Legalább legyen oka!
Összecsapás. Darazsak kontra Pásztor testvérek. Anyu kiadja a parancsot, hogy tegyük ki a lomtalanításhoz az üvegházban lévö régi vaskályhát. Eddig oké. Bemegyek, helyzetfelmérést tartok és folyamatosan a hajamba szálló valamiket hesegetem hátra sem tekintve. Aztán feltünt, hogy egyre gyakrabban piszkál ez az izé. Felnézek. A fejem felett egy 10-15 centis darázsfészek. No para. Szólok Zoznak, hogy jöjjön segíteni a cipelésben, de legyen óvatos. Jön is: "Ha nem piszkáljuk öket, ök sem bántanak minket." Még le sem vitte a hangsúlyt a mondat végén, amikor arra kaptam hátra a fejem, hogy üvölt és a földön fetreng. Mire felfogtam, hogy mi van, már a fejemnek repült 3-4 darázs. Elkezdek rohanni kifelé átugorva Zozt és próbálom védeni magam. Sikeresen. Nincs csípés. Közben Zoz is jön. Továbbra is üvölt: "Slagozz le!!!!"-tépi le a pólóját. (Írtózik a darazsaktól kicsi kora óta.) Rohanok a slaghoz. Mire víz érte, már 4 csípést kapott a hátára. Elég szépeket. Jön is 10 perc múlva: "Nézd már meg, hogy mekkora! Még mindig fáj." Megnézem. Nem akartam beparáztatni: "Á, csak egy nagyobb pattanásnak tünik." Hja, a maga 4-5 centijével...
Fél óra múlva aztán visszamentem és levertem öket. A kályhát meg kivittük anyuval.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat