Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Retyó, tahó, vizsgák

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Retyó, tahó, vizsgák

Reggel. 6:10 Kisvirág megfordul az ágyikójában. Meg Kisvirág agyában a gondolat, hogy 9-kor a Novotelben van jelenése, így huss, kipattantam ágyamból, mint hős Zrínyi. Kimászom a vonatomhoz és azt hiszem, hogy magam alá szülök, amikor meglátom, hogy a gyönyörű nyugat-europai vonatom helyett az original, graffity-s retyó jön. Vazze, egy évig el tudtalak kerülni!" Fél 9-kor mán ott is vótam a szállodában. Zsuzsi barátosnőmmel. Na? Menjünk nyalni? "Leszel szószóló?" "Én?!? Na jó." Előállok a recepciónál a témával, hogy meghagynák-e legalább a fél fülünket, ha felkéredzkednénk egy mozgássérült szobába. Neeem. Felkísért minket egy londiner srác. Nos. A szoba szinte ugyanolyan, mint bármelyik másik. egyedül a fürdőszobában volt minden alacsonyabb és tele kapaszkodókkal. Elgondolkodtam, hogy basszus rohadt nehéz lehet mozgássérültként leélni az életet...
A suli felé figyeltem a városiakat. Gáz. Zsuzsi látja, hogy nem érzem a feelinget. "Mosolyogj a világra hétfőn, hadd nézzenek rád furán!" Ez tetszik! :D
Aztán negyed 10-re beértem a suliba. Össznépi tömegnyomor a bejárattól balra. Na, kirakták a vizsgaidőpontokat. Megnyugodva konstatáltam, hogy továbbra is szívok, mint a torkos, ugyanaz a rendszer. szombat hajnal meg itt ülhetek majd a gép előtt, hogy versenybe szálljak a szarabbnál szarabb időpontokért. Úgyis én nyerek.
Aztán összefutottam Barbival és meglebegtettem az orra elött a kidolgozott vizsgakérdéseket jogból, mire: "Mondtam már, hogy nagyon ímádlak?" Neee már! :)
Az uccsó órámat meg ellógtam, mondván, hogy itthon németezem. Kimegyek a vonathoz. Fogjatok le, mert mindjárt gyilkolni fogok!!! Igen. Retyó. Aztán összeszedtem rajta öcsémet, Gergőt, meg ovis barátosnémet, Tündit. Meg egy nyamvadt kretént a szomszéd utcából. "Szia." Ó, hogy rohadnál meg, teee... Még emlékszem arra, amikor verte az öcsémet. Persze pórul járt. De kihagy az agya? Van köztünk cirka 4 év, némi iq-különbözet és valamennyi megjelenésbeli különbség... Szabadságligeti tahó.
Németeztem. Tényleg. Kemény másfél órát!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat