Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-08-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-08-18

Huhh...
Mindenekelött Boldog Névnapot Nagyimnak!
A tegnapi napom kicsit... felborult mondhatni. Sebeim nyalogatását terveztem, erre mikor reggel belőttem a telefont egy sms fogadott Kokotól, hogy hívjam fel ha felébredtem. Persze rögtön hívtam, nyílván gebasz van, ha a szabadnapomon ilyen sms-t küld. Kérdi is, hogy mi a mai programom. Mondom neki, hogy tuajdonképpen semmi érdemleges. Na akkor megtenném-e, hogy beugrok segíteni a lányoknak, mert annyira sok lett a szoba, hogy még a gondnoknők is takarítanak. Persze, hogy beugrom. Nem én vagyok az, aki ilyenkor belök valami terelőszöveget. Így aztán fél óra múlva be is viharzottam a személyzeti portán. Nem semmi egy nap volt. Team-building-nek is felfogható. Végigágyaztam, amit csak lehetett, aztán 4 elött el is jöttem. Koko hálásan köszönte és viszonozza majd valahogy.
Hopsz újabb teló melóhelyről...
Vera. Cseréljük már el a holnapi műszakunkat, fontos lenne - és tőle szokatlanul komoly a hangja. Rendben van. Aaaannyira kiba jófej vagyok. :P
Na aztán hazafelé csak baszta a csőröm ez a kire lehet számítani a bajban téma és írtam egy velős választ reá. Mire elküldtem, már láttam is, hogy az illető írt nekem. Sajnálkozást véltem felfedezni a sorok között, így aztán megdumáltuk. Meglátjuk.

Na aztán voltunk apukámnál enyémnél. Az ikrek és Muki szokás szerint nem voltak otthon, az ország valamelyik csücskében kézilabdáznak, de Zoz ott állomásozott. Játszott valami lövöldözős játékot, míg mi mögötte ültünk faterral. Szorongatja a kezem és meséli a beteg vicceit. És qrvanagyokat röhög rajtuk. Én meg egy picit rajta. :P Szokás szerint megint tette a célzásokat a női lényem árnyoldalaira én meg sziszegtem. :)
Nem sokkal később, immáron apu gépénél:
- Zolika?
- Még mindig azt a lövöldözős játékot játsza. Immáron 2 órája és még mindig ugyanott tart.
- Az nem lövödözős játék, hanem stratégiai. De ezt hiába is magyarázom egy nőnek.
- Óóó, igen. Pláne, ha egy olyannak kell magyarázni, aki stratégiai játékokon nőtt fel.
Közben megjelenik a képernyőjén a "mission acomplished" felirat.
- Na látod, így kell ezt csinálni. A megadott 2 óra helyett 1 óra 10 perc alatt nyertem. Próbálta volna ezt egy nő megcsinálni. Még 2 óra alatt sem menne nekik. 4 óra után feladnák...
satöbbi
Ímádnivaló apukám van.
Aztán persze odajön nyalizni, meg Buksicicá-zni. :D
Jajj hát meg! Állatkáztam. Ott volt Andris (m.bátyus) kutyája, Bátor, alias denevérkutya. Meg Eszter (m.nővér) tengerimalaca, Zsidó, akinek etetéskor csak annyit mond "Zabálj Zsidó!". Meg Mukifejnek a nyuszija, akit úgy hívnak, hogy.... MUKI! Ímádom azt a nyúlat. Állati jófej. Benyúltam simikézni, az meg megfordult és odatolta a seggét, hogy azt vakarásszam.
Na aztán kifaggattam Zozt, hogy mi van az otthoni állatkákkal. Madzag eltűnt már 1 hete. Szerintem az a beteg hátsó szomszéd intézte el. Adolf bébi meg szépen felnevelte a két kölykét. Rikiben meg olyan erő dúl, hogy eltépte a póráz láncát. Hiányoznak.


"I won't do it with you
I'll do it to you
I hope this hook gets caught in your mouth
I won't do it with you
I'll do it to you
Don't say no
Just say now"

/MM - Ka-Boom Ka-Boom/



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat