Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Carpe diem!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Carpe diem!

Lezavartuk a festményeket. Anyu nagyon húzta az arcát. Én meg rájöttem, hogy ha elég türelmes és kitartó lennék, én is tudnék szépeket alkotni. De mint tudjuk nem vagyok az. De akkor is! Na majd egyszer előkapom a rajz-cuccom. Utoljára 3 éve volt a kezemben, amikor még építészmérnöknek készültem. A felvételire való készülés során olyanokat rajzoltam, hogy el sem hittem, hogy ezeket én hoztam össze. Na de ez már rég volt. Most gyökös agyú közgazdász leszek. Bár pajtikáim mind azzal jönnek, hogy legyen második nekifutás is. Majd meglátjuk. Hiszen: ej, ráérünk arra még!
Aztán beugrottunk a videótékába és 7 kazival ugrottunk ki! Mi lesz itt? Semmi tanulás.
Hümmm, pizza illatot érzek. Hazafelé ráadásul beugrottunk az Emil cukrászdába, amit még a pestiek is ismernek és felpakoltunk. Jön a dőzsölés!!! Megyek is aprítani, aztán majd folytatom.

Nah, volnék. Ami azt illeti fél 6 van. Benyomtam pizzácskáimat, de a sütikéim még a hűtőben figyelnek. Megnéztünk 2 filmet is, de a lényeg (amit természetesen én választottam-Félelem.com) még hátra van! Nem ártana becuccolnom holnapra. Áh!
Jajj, ne! Holnap megint az okmányirodába kell mennem. Neeee! Olyan lustaaaaa vagyok. De legalább ellóghatom a biztosítás órát. :) De akkor viszont nem kapok tutkó öncsonkítási tippeket! :(
Mitévők legyünk? MUSZÁJ lógnom!
Emberkék!!! Tudjátok mit találtam? Egy marhajó Prodigy-számot!!! Tényleg, nincs néhány tippetek, hogy melyik Tiesto számot érdemes letölteni? (És hogy honnan?)

21:03. Most néztem meg a Félelem.com-ot. Gyenge és értelmetlen. Van benne 1-2 jó mozzanat, de távol van az igazitól. Szal jól fogok aludni.
Nem akarom a holnapot!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat