Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Csöpp-csöpp...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Csöpp-csöpp...

Ma is őzikéztem. Mindig megtalálnak! Szerintem követnek. Azok a csápok is biztos radarok a fejükön!
Sulesz? Tök punnyadás. Ráadásul rámtört a nagy magány érzése.
Ma teljesen letaglózott a szeretethiány. Lesszálltam itthon a vonatról és végigpásztáztam a havas hegyeket. Teljesen oda voltam meg vissza, hogy mennyire szeretek itt lakni. Aztán tovább szomorítottam magam egy Green Day számmal, amit nagyon ímádok, de valahogy mindig elszomorodom tőle. Ugye, hogy kezdek meghülyülni? Egy szentimentális vén trotty leszek 21. szülinapomra.
VALAKI ÁRULJA MÁR EL, HOGY MI A SZAR AZ A KONCEPCIÓ ÉS HOGYAN KELL MEGÍRNI!!! Köszike. (Lesz egy kellemetlen köröm a banyával.) No para! Ej ráérünk arra még! Hiszen csak péntekre kell és addig még van 2 nap. Persze a holnappal kitörölhetem a sejhajom, mert megint 5-kor végzek. De úgy döntöttem, hogy a csütörtöki jogot ellógom. Különben is, a múltkor is én ültem ott, mert a csajok benyögték, hogy előreláthatóan krónikus pizsama-kor fogja náluk felütni a fejét csütörtök reggel. Megen tündibündi voltam. Hja, asszem fel kéne írnom, hogy kinek melyik füzetemet adtam kölcsön. (Az én áldott jó szivem.) Kezdek lassan szenilis lenni. Öregszem.
:)
Egyébként puszikálok minden spant, főleg azokat, akik szerepelnek az AL-on. Az ellenségeimnek meg egy jó nagy ............, ..............., (sípszó)!
"Örülök", hogy vagytok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat