Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-08-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-08-04

Total fatal system error...

Gép picit lelassult. Valszeg, mert kegyetlenül zúzom le A CUCC-ot. Háháhááá! Kéne szerválni Zoz-tól memóriát, aztán megalkotni az optimális kombinációt a meglévő RAM-okból és a rendelkezésre álló slot/port-okból. Rém izgalmas, ugye?
Nem ártana egy takarítás ezen a néhány gigán... De a tökömnek van kedve nekiállni. Nameg ugye az időfaktor...

Forma-1-et túléltem. Ma utaznak el. Így ma még bemegyek persze, de nem lesz már semmi izgalom, visszaereszkedünk 50% alá. Na aztán végre lesz 2 napom egymás mellett. El se hiszem. Bár még minden változhat... De nem kéne.

Pasi megérkezett Kisköréről. Nagyon lestrapálódott. Na nem szellemileg. Fizikailag. Csak a lábain több, mint 60 szúnyogcsípés, a hasa és a mellkasa szét van karcolva (mert ugye a majdnem térdig érő dzsumbiba kell focizni meg elvágódni), de szerintem az a legmókásabb, ahogy a rövidnadrágjának a vonala meglátszódik a barnasága miatt.
Na mondjuk én csak kussoljak! Én lennék a másik nyomorék. :D Bár a szám már majdnem meggyógyult és a vádlijaim sem görcsölnek, tegnap még eredményesen szorongattam az algoflexes dobozt.

Asszem az error ma befolydogált a melóhelyre is. Picit szoptam ma. 2-től fél 5-ig a Koko által pluszban áthajigált melókkal rohangáltam, meg a Marcsi által hátrahagyott szobákkal szaroztam, meg a lányok extra igényeivel (volt bőven) szarakodtam. Ergo fél 5-kor szabályosan beleestem a székembe. És akkor nekiállhattam a du-s melómnak. Na abban sem volt sok hálás dolog. Bogozhattam a csomókat ezerrel. Közben a recesek is ma valahogy halál gyökerek voltak, sokszor nem is szóltak fel 1-1 átköltözésnél nekem, úgy kellett figyelnem a gépet. Fakk! Na és akkor azt még nem is mondtam, hogy egyesek kihúzták ma a gyufát nálam. És bizony visszaszóltam. Pedig nem szokásom. Torkukon is fagyott a szó. Tették ott nekem a megjegyzéseket, miután a saját hülyeségüket próbáltam rendbehozni. Na bedurrantam. Közöltem, hogy mivel nekik nem volt megfelelő egyetlen javaslatom sem, innentről kezdve leszarom, önálló feladat megoldás következik. Ment is a hangtalan hápogás meg nyeldeklés. Na és akkor ezek után Brunó olyan alpári módon beszólt nekem, hogy nem sok kellett hogy a hallban nemzetközileg ismert módon egy kézmozdulattal ne kapassam be vele a ló f@szát. És ezt most ne fogjuk már arra, hogy persze azért vagyok ilyen, mert szarul vagyok. Nem. Csak mindennek van egy határa. A mosolygásnak is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat