Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-10-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-10-13

Nem tartozom beszámolóval senkinek sem. Kirepültem a fészekből és a saját lábamon állok. Ezt miért olyan buzinehéz megérteni??? "Persze értem én." - és ugyanúgy számonkér és zsörtölődik a viselkedésemen. Mire fel? Elkapattam. Nem szeretem ezt a "kezemet adom, de a karom kell" helyzetet. És még én vagyok görénynek beállítva. Na hát akkor ne lepődjünk meg, ha ezentúl görény leszek. Ccc.
Egyébként nincs bajom, nem keltem fel bal lábbal és nem volt gáz a napom.

Koko szeretett volna elküldeni engem egy másfél éves vezető-képzésre. Csak mivel még főállásban nem húztam le ott 2 évet (amúgy 2 és félnél járok), nem mehetek. "Majd jövőre." Asszem lát bennem valamit. :P
Na aztán CK-val leadtuk ugyanazt az öltözőben, amit néhány héttel ezelőtt. Gány a nő. Meglátom és magamban öklendezem a szirupos-cseppfolyós beszédstílusától.

Megnéztem a vagabond csukát. Élőben nem szép. Bohócos. Azért meg nem adok ki olyan sok pénzt. Maradok a sarkos csizma verziónál.
Meg vettem egy vörös inget. :)
Jah, és összefutottam Brunóval. Majdnem nekemjött és simán továbbment volna. Ccc. Kicsi a világ. "Milyen más vagy így ruhában." "Miért, odabent meztelenül mászkálok?" Hülye.

Beszéltem apuval. Kéne vásárolni menni. Csak hát egy kuplungcsere is most lenne esedékes a kocsiban, így még visszatérünk rá. Csanáddal is dumáltam. Becsajozott. Megint. Remélhetőleg ezt nem cseszi el. :D
Zoz meg nem jelentkezik. Noha tőlünk 2 buszmegállónyira van a sulija, nem tud beugrani. Persze apuékhoz simán. Na mondjuk ők meg 1 buszmegállónyira vannak a másik irányba. Az mindjárt teljesen más dolog.

Pasi elkezdte begyűjteni a kütyüket az új gépéhez. Valamelyik nap hozta haza a hangfalakat. Persze muszáj volt megvizsgálnom, meg letesztelni. Szép és ügyes, de azért nem 5.1. :P :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat