Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-10-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-10-18

Gyogyi, nem is hinnéd mennyire ismerős a szitu. Voltam én is társbérlő egy gyökér csaj mellett. Az is gyakran átjárt hozzánk pisszegni. De ne törj le, mert lehetne rosszabb is. Pölö ha igénytelenség társulna magával ragadó bájához...

Ma IS 12 óráztam. És CK-val. Nagy volt, amikor felszólt hozzánk, hogy "Szia Kriszta vagyok" (meg sem várva, hogy beleszóljak) és én már röhögtem magamban, hogy ó baszd meg, mindjárt megtudod hogy ma is velem vagy. Nagy az öröm ilyenkor. Kölcsönös elismerés és tisztelet. Nem tyámít. Csak néhányszor mondott gyökérségeket. Mint pölö, amikor Kokesszal megbeszélte, hogy én majd átrakok neki Out of Order szobákat egy másik dátumra. Amikor Koko letette a telót, rögtön mondta is nekem, hogy vigyázzak mert be fog próbálkozni. És ámen. 2-szer is ő akart belenyúlni az out of order listába, majdan felvilágosítottam, hogy még mindig én intézem. Na ekkor az jött, hogy akkor ő kezdi az elején én meg a végén. Egyezkedik... Á-á. Erre csak annyit mondtam neki, hogy nekem ez csak egy mozdulatomba kerül, ne foglalkozzon vele, mintegy leplezve, hogy van amiben el kell ismerned, hogy gyökér vagy. Nodemindegy. XD Aztán később leszóltam egy problémás vendég miatt, hogy ne érje őket felkészületlenül, ha arrajárna. Erre még be sem fejezem a mondatot, lebassza telót. Na, nem telik el 2 perc és Ravi felszól, hogy bocsi, de melyik is volt az a vendég. Gondolom megjelent náluk. De szar.
Majdan elérkezett a 22 óra, amikor kilibbentem Hapsikámhoz, hogy együtt kapaszkodjunk fel a gettó járatra. Hozott nekem nyalókát, mert tudja, hogy hülyegyerek vagyok és ímádom. Csak egy dologról feledkeztünk el, ami csak akkor jutott eszembe, mikor kihúztam volna a nyalókát a számból. Mégpedig, hogy az állkapcsom még mindig nem funkcionál rendesen. Tegnap ugyanis elfeküdtem a fél arcom aztán ráadásként túl nagyra tátottam a szám a nutellás zsömike benyomása végett. És akkor ott történt valami, ami miatt csak kb 1 centire tudtam kinyitni a szám. Mert velem mindig van valami... Na de nem is erre akartam kilyukadni. Hanem... Nagyban varázsoltam a tömegnyomoros buszon, meg lengettem a nyalókát, hogy minél több bacit össze tudjak vele szedni a levegőből, amikor egy krapek átnyomult a csajához papucs háta mögött. Kicsit megtolta hapsit, mire felkaptam a fejem, hogy mivan. És akor átsuhant az agyamon, hogy az ipse kurvára hasonlít az exre. Ehhe... Vajon ő az? És ha nem? És ha igen? ("Engedd meg, hogy bemutassalak az exemnek. Igen ő az a gyökér, aki meglökött.") Egyik szitu sem tetszett, így csöndben forgattam tovább a nyalókát a számban. Már megint a rohadt véletlenek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat