Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Máj ném iz Virág.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Máj ném iz Virág.

Tegnap:
"Nem röhög!!!" Dehogynem.
Kaptam pizzááááát! :DDD Biztos nagyon elbűvölő lehettem. ;) Meg leteszteltem a citromos sört. :) Meg zenét szerkeszthettem. Persze nem volt mindenki elragadtattva, de azért csak volt szurkolótáborom is! Szeeegény pajtikám. Még meg is csikiztem. Na jó, persze nem durván. Ügyeltem, hogy akkor tegyem, amikor éppen iszik.
Hazaérek. Csend honol. Anyám már alszik. Ennyi erővel akár hajnalig is maradhattam volna...

Ma bevetettem magam első angolórámra. Hehh. Középkategóriába kerültem. B csoport. "If you don't understand something, please put up your hands! OK?" Ez valahol ellentmondás, nem??? "Please describe your perfect weekend!" Ehh... Ammá más! Hamar visszaszokom. Óra után császkálás csajsziékkal. Ápisz, fagyizás, ebéd. "Virág, nem kérsz az enyémből?" Melinda olyan, mint egy kismadár, csak csipeget. :) Barbitól is megkaptam a magamét. "Látom Virág, megint képben vagy." Pedig nem is voltam olyan hülye. Közben vadiúj neptun-rendszerünk összeomlott. Yeah. Mondanom sem kell, hogy ezen jót mulattam. Aztán átéltem életem első utazás irodai gazdálkodás óráját. Hát ez a nő. Titta gáz! A könnyeim csurogtak. De nem csak nekem. Olyan béna, hogy bexarás. Szóltunk neki, hogy kapja már magához a mikrofonját. Aztán elkezdett tátogni a mikrofonba. "Talán be kéne kapcsolni... Nem ott. A konnektornál." Ekkor durr. Megbotlott a lépcsőbe és majdnem elhasalt a katedrán. "Mi olyan mulatságos?!" Aaaaanyira szerencsétlen... Meg volt környezetgazdaságtanom is. Megismerkedtem a biocönizmus meg internalizálás fogalmakkal, valamint azt is megtudtam, hogy: "Olyan, hogy szemét, nincs. Csak hulladék van." Ezen gyönyörök után jött a délutáni (inkább esti) program. Végzés lekvárral. Nem is tudtam, mire készüljek. Jön elém. Mintha semmi gond nem lenne. Persze átláttam a helyzetet. Csak színészkedés. Félrehúztam, aztán uccú neki. Most én beszéltem és ő hallgatott. Azt hittem kiakad. De nem. Vette a lapot. Higgadtak voltunk. Kiegyeztünk abban, hogy szeretnénk azért tartani a kapcsolatot. Aztán beszélgettünk még vagy 2 órát. Búcsúzni nagyon furcsa volt. Nem tudom, mi lesz.
Hazafelé a vonaton meg összeszedtem Zozt. Lesántult. Strandfocizott. Meg vodkázott. :D Már azt hittem, veszett ügy a gyerek. Ment a kocsmázás, zenére tombolás, csocsózás. Meg túrázott is. Már ki is dőlt. :)
Én meg gyilkolom bankszámlám. Tök ügyesen. Mármint nem ám akárhogy. Ésszerűen. Tök sokat ki tudtam hozni 10 000-ből. Kockacukrot ide! Vettem csíkos zoknit. Mert LOREAL! Ehh...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat