Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-08-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-08-06

Kezdek magamhoz térni. Ennek első jeleként nekiültem megnézni a Fűrész sorozatot. Kötelező szünet beiktatva. :)
Na meg még tegnap megnéztem a Disturbia-t. Láttátok már? Én eddig nem is hallottam róla. Mindenesetre érdemes volt megnézni. Bár ha a film első feléből kihagyták volna a tiniromantikázós 20-30 percet, akkor egy igazán ütős kis filmet lehetett volna kihozni belőle. De így sem volt rossz. Főleg a vége. :)
És egyébként pedig rajtakapom magam, hogy komolyzenét hallgatok. Vagy metált. Szóval nem vagyok agyhalott.

Na aztán ma elmegyünk focizni, ha minden igaz és ha Zé is erőt vesz magán és lendületbe hozza hab testét. :D Pedig bringázni akartam menni ma, pláne hogy pasinak megérkezett az új cangája (de erről még majd ejtek pár szót). De aztán kaptam az infót, hogy foci után sörözés lesz, így bringa áttéve máskorra. De mikorra? Mert azon agyalunk, hogy holnap libegőzni vagy strandra menjünk. (Én éppen azon morfondírozok, hogy mindkettőt iktassuk be. Nappal libegő, éjjel strand, merthogy a Pala éjjeli fürdőzést rendez holnap és holnapután.) Szombaton meg osztálytali. Ami utána lesz, azt meg inkább hagyjuk, mert gyalázat.

Na szóval ember úgy gondolta, hogyha nekem ilyen ultramenő cangám van, akkor neki is illene beújjítani. Szóval megvette ma a biciklit. Az én pro-kontra listám a bringájával kapcsolatban a következő...
Pro:
-könnyű alumínium váz
-klassz szín (grafitszürke-fekete)
-a pedálja (tetszik a kis rücskös fémpedál) :D
Kontra:
-majdnem dupla annyiba került, mint az enyém
-a váltója hajaz a régiekre, azzal a különbséggel, hogy egyenként 2-karos, tehát le és fel külön karokkal kell váltani
-még hiányoznak róla cuccok (plusz kiadás és szerelés)

Egyébként a felépítése és a kerekei ugyanolyanok, mint az enyémnek, a méretek is egyeznek, talán pasié egy kicsit "szabályosabb" (hétköznapibb).

Hogy szakadt volna az anyjába a feje annak a parasztgyökérnek, aki beletörte a kulcsát a bejárati kapuba!
Így aztán most nem tudunk elmenni itthonról, mert nem jutnánk be a kapun (tekintve hogy a nyitó kód is "meglepően" nem működik, így pláne nem). Tudnék ám az ilyeneknek egy kiba hasznos gyorstalpalót tartani...
Más. Némi pozitívum.
Vajon ki hívott ma fel, hogy segítsen nekem valamiben? Háhá. Zoz. Beütötte a fejét? Feldobtam egy mondatban a népnek az egyik bibimet, aztán ő jelentkezett elsőnek. Meg hogy átjönne, mert rég dumáltunk (meg akkor már elvinné Pici pendrive-ját is). Meg menjünk el sörözni, mert rég dumáltunk. Meg van két sztorija, amit hallanom kell. ??? Majdan hozzátette, hogy egyedül van otthon (apuéknál) és unatkozik.
Hát gyere.

http://www.youtube.com/watch?v=aIUS0xK5KTE

És átjött. És beszéltünk. De valahogy nem arról, ami miatt jött. Ááá. És próbálom kiszedni belőle, hogy mit akart annyira elmesélni. "De nem, most nem, most nem olyan a hangulat." És mikor lesz olyan a hangulat? "Majd ha elmegyünk sörözni."
Szóval átjött. Itt volt. Adtam neki ezt-azt, aztán elment. De ha minden igaz, holnap eljön éjszakai strandra. Bár mint tudjuk, rá nem érdemes építeni.

Ez egy örök szerelmem marad:
http://www.youtube.com/watch?v=dy7Q3hzWG8A



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat