Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Csak egy maradhat! Én nyertem!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Csak egy maradhat! Én nyertem!

Kedd:
Adios.
Reggel mire ébredek? Hogy beáll a görcs először a jobb, aztán a bal vádlimba. Ó, hogy az a! Szép jó reggelt! 5 óra.
Ma is aktív résztvevője voltam a lustasági versenynek. Bevágódtam az első előadásra valahova az előadó közepére. Kisvártatva megérkezett Barbi is, de mögöttem ült le egy sorral. "Nem ülsz ide hátra?"-kérdi a kis naív. "Nem." "Miért?" "Mert lusta vagyok." Elnéző anyuka-mosoly. Valami írtózatos csigatempóban eltelt az előadás, közben néha nyakkitekeredés kockázata mellett megpróbáltam Barbit és magamat ébren tartani. Aztán néhány lyukasóra, de ez lényegtelen is. Annyi volt max az értelme, hogy elmentem és vettem magamnak egy kis édességet. :P Következő óra. Tanár bácsink belibben egy rakat tanárértékelő lappal. Barbi: "Tudsz adni egy tollat?" Átnyújtom neki azt, amelyik a kezemben volt. "Kösz." "A tied hol van?" "A táskámban, csak lusta vagyok elővenni." "Egen? De én törjem ki a nyakam szálloda előadáson, hogy tudjunk trécselni." Bájos ne egyél meg-mosoly. Jól van, nem eszlek meg. De a legjobb az volt az egészben, hogy módszeresen nekiállt szerencsétlenkedni a bal kezében lévő tollal. "Figyike! Lehet, hogy könnyebb lenne, ha átvennéd a másik kezedbe." "Lusta vagyok." "Látom." És kitöltötte bal kézzel. "Nyugi, úgyis névtelen ez az értékelés, nem bukunk le." Visszaadja a tollat és elterül a padon. Neee már, ez az én kiváltságom. Semmi gond. Lenyúltam a metro-újságját és elkezdtem kidekorálni a nénit a hátoldalán. Csináltam belőle egy megnyerő Darthwader (?) figurát jedi karddal és a következő felirattal: Én vagyok az apád Luke! Majd betoltam Barbi látómezőjébe. Hehehe. "Lökött." Kösziii! Aztán megtudtam tőle, hogy szívesen jött volna a karitalira is, csak későn olvasta el Csu levelét. :( Nyanya! De legközelebb jön. :)
Aztán voltunk Parlament látogatáson. Semmi extra. Még mindig szép. Együtt mentünk be egy japcsi csoporttal. Namost mindenki tudja, hogy mi a japánok mániája. Alig 5-ször mondták el, hogy nem szabad a koronát vakuval fényképezni, mert bekapcsolhat a riasztó, vagy mi. De neeem. A csajszinak muszály volt. Látnotok kellett volna a biztonsági őr arcát, amikor megindult felé. Én közeről csodálhattam. Szerintem alig akarta megagyalni. A társa próbálta csítítani, meg lelassítani. Ekkor tovalibbentünk.
Azon agyaltunk Barbival, hogy bemenjünk-e idegenvezetésre. Ááá, menjünk! Ne lógjunk, stb. Be is esünk a terembe. A 37-es kötelező létszámból 3-an voltunk jelen. "Haha, úgyse tartja meg." Haha! De. Felejthetetlen gyönyör elhízott, 2 mázsás Bélával éh gyomorra 5 óra körül.
Déluán arra értem haza, hogy Zoz kimászik a kádból. Ej, mi a kő? "Hazaküldtek, mert majdnem hánytam és elájultam." Na de kérem, mindenki lenyúlja a kiváltságaimat?!?
Erre este Mókuslekvárom felhív, hogy lemondja a holnapi talit, mert úgy néz ki most sógornőm beteg és neki kell elkísérnie a dokihoz. "De van egy jó hírem is!" Én, mint gyermekded lélek: "Mi?!" "Kijöhetsz pénteken hozzánk." Tényleg? De édes vagy! Eddig nem mehettem volna? "Nem megyek."-gonosz kacaj némi elfúló köhögésekkel. Hülye gyerek szituáció: "Miért nem?" Ember! Nyelvvizsgázom! Tényleg olyan rohadt nehéz ezt megérteni? Még alig lestem bele a könyveimbe, mert mindig van valami szarság, ami fontosabb. Péntekre például megint a banyát kell kielégítenem. Szülnöm köllne néki egy 3 perces prezentációt a saját véleményemből egy általam kiválasztott cikk alapján. Nincs véleményem. Hagyjanak lógni!
Közben újabb házi doga: 4*-os szálloda mozgássérült szobájának megtervezése. De legalább némi nyáladzás után elértem, hogy a marketing házi dogánkat elfogadták, így mehetünk vizsgázni. Hejj, de jó nekünk. Ímádom! Nem találom a saját seggem.

Ma:
Nightmare! Ezért... ezért....ááááá
"Figyu Virág? sztem itt lenne az ideje h szépen te is kiöntsd a lelki szemetedet másnak! téged vmi naon naon emészt ott benn, és te ezért vagy ennyire vidám csaj, h ezt elrejtsd? nem gondolod h ugy a legkönnyebb megoldanod az a problémát ha szembenézel vele? sztem ha elfojtod, időnként mindig visszatér. viszont ha előhozod, szembe nézel vele és megoldod többé sosem tér vissza? ki vagy te valójában? egy mindig vidám lány, vagy egy átlag ember aki a vidámság mögé bújva, épp oly tehetetlen a saját problémáival szemben mint akárki?"
"Virág te vagy vki és ez amiért jókedvűnek kell lenni! Azért mert a sok senki között vagy vki, még akor is ha ezt senki nem ismeri el! Én elismerem h egy fantasztikus ember vagy, pedig nem is ismerlek. olyan kisugárzásod van h az csuda! szóval ne keseredj el, hiszen tudod élnek még emberek az esőben! ;)"

:*

Mókuslekváromnak meg gratula, amiért kibírta mellettem 7 hónapig! Sok pusza meg mindenféle, de nem írok csakazértsem dvd-t neki. Hogyisne!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat