Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Dzsungelbébi

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Dzsungelbébi

Ma reggel direkt kiszámoltam az időt, hogy kényelmesen elindulhassak a 10:40-es vonatomhoz, tudvalevőleg randizási célból. Erre jóanyám kikészítette a nagybevásárláshoz szükséges motyót. Ilyen nincs, hogy tud valaki mindig ilyen tökéletesen kiszámítva keresztbetenni nekem? Mindegy. Mivel rendes kisjány vagyok eltoltam 1 órával a tali idejét és nagybevásároltam. Randi? Moziztunk. Megnéztük a Le a fejjel!-t! Pont nekem való, pihent humorú igazi műalkotás. Aki teheti, feltétlenül nézze meg!!! Aztán kisétáltunk a Margitszigetre, ahol megint annyira elememben voltam, hogy önmagamat adtam. Mi lett erre a reakció? Hogy egy patkány vagyok. Éééédes. Mit feleltem? "Imádom, amikor ilyeneket mondasz! Ne hagyd abba!!!" Ezért aztán sok-sok puszit kaptam. Hiszen L'OREAL! Cserébe rögtönöztem egy rövid szösszenetet a Győzike show-ból. Úgy nyerítettünk, hogy a fél sziget utánunkfordult. Mókuslekvárom meg megkezdte Don Kartács szerepét. Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy: zsák a foltját! :)
Hazafelé a vonaton meg összefutottam egy rég nem látott ismerőssel. A srác a szomszédom, már amnióta az eszemet tudom, ismerem. (Vele játszottam először papás-mamást még ovis koromban. - Na nem úgy!) Aztán úgy 2 éve alig beszéltünk, csak rémhíreket hallottam róla Melindától (akivel együtt vonatozom majdnem minden nap), hogy a vonaton már úgy ismerik a srácot, mint egy rémet. Ímád egyedül utazó lányok mellé lehuppani és önmagáról áradozni. Ez tényleg így igaz. Vagyis csak volt. Ma baromi szimpin viselkedett, mindjárt 2 puszival indított. Hüm? Bezzeg amikor papás-mamást játszottunk egy Istennek sem mert a közelembe jönni. Ki érti? Amikor itthon elmeséltem ezt anyunak, valami számomra ismeretlen indíttatásból megkérdezte, hogy nem hajtott-e rám. Ez meg milyen kérdés? Nem.
Hahh, holnap meg megyek festménykiállításra! Nem ártana utána a könyveimbe bújnom és egy kicsit készülni a szakmaira. Ej, ráérünk arra még!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat