Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-01-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-01-06

Vonaton. Valahol Gödöllő után. És persze én még ilyenkor is a billentyűzetet masszírozom... Beteg generáció. :P
Fasza az idő, nemtom észrevettétek-e. A hétvégén Zoli szüleinél voltunk. Persze a visszaútra sikerült kikapni az ónos esőt, vagy miafaszomat. Ebédnél mondták Zoli szülei, hogy azt mondták a hírekben, hogy Budapest és Hatvan környékén adódtak csak gondok a jéggel az országban. Hát ez nekünk pont elég... Tegnap, amikor a meccsről jöttünk vissza (amin egyébként Roland megint örülhetett nekem, mert nem kaptak ki), félreálltunk az úton, hogy papucs letörölje a szélvédőre fagyot esőt. Aztán az elindulással gondok adódtak és akkor felébredt bennem a mélyen szunnyadó hős és megtoltam járgányt. :)
Holnaptól meg megint meló. Pénteken olyan szinten felbaszarintottam az agyam, hogy gyönyört okoz már az emléke is... Mindenki beteg, aki meg bent van az szophat ezerrel. Az elmúlt hétről összvissz annyi az emlékem, hogy Márti meg én bent vagyunk többnyire az irodában, hatalmas papírhegyek szanaszéjjel, állandóan csörgő telefon, ki-be mászkálás és csúnya beszéd még csúnyább gondolatokkal mindkettőnk részéről. (Jelezném, hogy mi lennénk a nyugodtságot képviselő tagjai a bandának.)
Jah, még nem is meséltem! Valamelyik nap én voltam a minibárraktárban, amikor az egyik szobalány megpróbált egyezkedni velem, hogy adjak ki neki némileg több vizet, mint amennyi a lapján szerepelt. Válaszom nem volt, míly meglepő. Húzta a száját, de aztán feladta. Még aznap ment neki segíteni egy másik lány (történetesen a barátnője), aki egyszer csak megjelent nálam a főhadiszálláson, hogy kéne neki néhány pluszvíz. Másodjára is repült a "nem". Na ezek után elmentem hozzá, hogy átvegyem a szobáit, amiket kegyetlenül összecsapott én meg nem győztem írni a javítanivalót. Na és itt kiborult a bilije. Nekemjött azzal a dumával, hogy megváltoztam. Merthogy "észrevette" hogy nem bízom meg benne. ???? (Nem is tudom, ki akart lenyúlni néhány vizet.) Az agyamon csak az futott át e pillanatban, hogy "mivanbazdmeg,elcsúsztál?" Ezt ügyesen összetömörítettem egy "Miért mondd ezt?"-be. Állítólag az volt a problémája, hogy leellenőriztem, hogy megcsinálta-e a javításokat. Namost azt tudni kell rólam, hogy én mindig, mindenkinél és mindegyik emeleten, nemcsak a privin, nem ütök át egy szobát úgy tisztára, hogy ott ne én legyek az utolsó, aki rendben talál mindent. Ezt így csinálom az első naptól fogva, akárki is takarítja a szobát. 5 perces beszélgetésünk végére oda jutottunk, hogy arra hivatkozva kért bocsánatot, hogy rossz napja van és minden összejött. ... Bizalom mi?
Betegséget egyelőre megúsztam. Na de új hét jön, új veszélyekkel, kihívásokkal és izgalommal. Nehogy depresszióba essek.
Na lassan beérünk Pestre. Kikapcs.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat