Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-10-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-10-01

Nos, most sikerült eljutnom odáig, hogy hátradőljek a(z új) székemen (de erről még majd később...). Így délután 2-kor. :)

Tegnap kicsit sok volt felém az elvárás és azt mondtam erre magamban, hogy pacihimpilimpit fogom a harmadik 12 órázós napomon még a szart is kihajtani magamból. És miután mondtam Mártinak, hogy nem fog minden menni, rákérdezett, hogy akkor én már a héten ugye nem is jövök dolgozni... Nem kezdtem túl hangos nyenyerészésbe. Hát mit gondol, ki helyettesíti őt? Vera? Vagy Marcsi? Ugggyan. Ez még viccnek is röhejes. Szóval mondtam neki, hogy dehogyisnem, még hajnalozok meg 12 órázok.
M: -Mikor?
V: -Pénteken és szombaton.
M: -Az úgy nem lesz jó.
V: -Én sem rajongok érte. (És a tőlem megszokott pofátlanul nagy vigyor.)
M: -De nem lehet. Ott valamit Koko elnézett. (És elindul a beosztásért.)
V: -Miért? Miről maradtam le?
M: -Nem dolgozhatsz egy héten 48 óránál többet.
(Gyors fejszámolásba kezdtem, miközben egyre nagyobb mosolyra húzódott a szám.)
V: -Akkor nem húzhatok le 1 hét alatt 2 heti melót? De szomorú.
Koko befut. Megkapja a tájékoztatást, hogy gebasz van. És tényleg.
K: -Virágnak adni kell plusz szabadnapot. Péntek.
El sem mertem hinni.
Végre egy péntek, amikor nem szopok odabent.
K: -Különben is, hogy vetlek majd be később, ha már most ennyire megdolgoztatlak? Azért fura, hogy mindig te vagy bent és mégis a többieknek vannak plusz órákban.
V: -Most már nem.
K: -Igaz, majd valamikor még kapsz szabadnapot.
;)
Hát így esett meg a történet, hogy kisvirágnak már csak szombaton kell dolgoznia a héten. :)

Aztán este kijövetelnél még nem lehettem felhőtlenül boldog (pedig reggel én még a főbejárat előttről Vöri pedig a rec pult mögül vadul integettünk egymásnak), mert ugye rongyolni kellett nagyszülőkhöz. Érkezés után igyekeztem minél több alkoholt a szervezetbe juttatni, ami a nagyszülők idegesítően erőszakos tukmálása miatt nem volt nehéz feladat. Aztán az sem volt rossz, hogy borban sült husi volt, plusz hozzá bikavéreztem. Azért ez furi tőlem. De jól esett. Vacsi utánra sikerült mély bugyraimba lesüllyedni és szarni a nagyszülőknélvagyokergojókislánynakkelllenni életérzésre. Fel is keltettem nagyapám érdeklődését és kaptam is a megjegyzéseket mondván, hogy
1. milyen csöndes vagyok
Sosem beszélgettem vele sokat. Ő feltesz egy kérdést, amire a választ meg sem várja, mert politikai/erkölcsi értekezésbe kezd.
Röviden és nem túl tapintatosan mondtam, hogy harmadik napja űzöm az ipart, ezen nem kell meglepődni, mert fáradt vagyok. Nagyim rögtön kiállt mellettem, lehet megérezte a belőlem áradó nyers iróniát. Pedig nem voltam bunkó, csak nevén neveztem a dolgokat.
2. tudja, hogy fogyókúrázok
Na akkor ő máris többet tud, mint én. Ami valljuk be nem meglepő, mert ő oooolyan okos. Ráhagyom. Hiába mondtam már neki, hogy nem, ő azt tudja.
3. ő ezzel a beszéddel (melyikkel is? nem tudok választani a sok közül) most biztos mondott új információt is nekem, amiről eddig nem tudtam
Ez azután hangzott el, hogy kivesézte Pasinak apám ballépéseit, majd felemlegette a szülők válását és hogy úgy egyébként apám mekkora rakás szar.
Nagyim persze: "De most miért kell a Virág kedvét elrontanod ezzel??"
Szerintetek érdekelte? "Tudnia kell az igazságot."
Na mert ugye eddig nem tudtam. Végülis egy részét jobban tudom, mint ő, mert én élesben átélhettem. (Hipphipphurrá.) Nem ő hallgatta az esti, konyhából beszűrődő üvöltözéseket a még csak nem is 1 éves kisöccse ágya mellett. Hagyjuk is.
Éreztem, hogy nem fog már sok jó kisülni az estéből és igyekeztünk lelépni.

Hazajövetel, ágybazuhanás.

Ma.
A betervezett program windows újrarakás, mert tegnap délután meghalta magát. Pasi szkennelni akart és mivel csak az én gépemet fogadja el a scanner, így ideült (volna). De nem engedte be a windows, inkább az arcába küldött egy szép kék halált. Boldog voltam.
Na szóval éppen nekiálltunk volna újrarakni, amikor még egy utsó próbát tett ééés beengedte. (Lehet, hogy csak engem hiányolt.) Így most mentem, ami menthető, hátha holnapra beadja a kulcsot.
Közben kettétört a székem is, jejejeee. Ezért aztán beépítettünk egy gyors székvásárlást is a mai napba. Így most már mindkettőnknek szép és frankó széke van. (Tök jól rugózik, ami a zenehallgatással egybekötött rángatózásomkor előnyös lehet.)

Na de most lépek. Le kell irtanom a trójaiakat a gépemről. Meg enni sem ártana.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat