Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-10-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-10-17

Tegnap.
Amcsi nyugdíjasok. Összeakadtam velük a liftben. Kedves köszönés, bájos mosoly részemről, részükről pedig az az igazi amcsis nyáladzós bájolgós visszaköszönés. 9-es megnyomása, na ekkor elkapom a mondatot, ahogy az öreg fószer benyögi a nyanyának, hogy ó a legtetetejére rögtön. Feléjük fordulás és hihetetlenül bájos yes röpítése. Na ekkor nyanyus nagy hüledezve mint egy hülyétől, úgy kérdezte meg, hogy nahát beszélek angolul? Én meg feszítve a három zászlós névkitűzömmel röptettem egy nem túl változatos yes-t. Ohhh, that's great!! Yes, it is. Megérkeznek a 8-ra és úgy köszönnek el tőlem, mintha többéves haverok lennénk. See you soon, hogyne.
Faszán szarul voltam úgy egyébként tegnap. A tükörbe nézve is ilyesztően sápadt voltam. Most vagy én bírom szarabbul a fájdalmat, vagy a fájdalmak erősödtek. Vagy csak szimplán nem túl jó, ha ilyenkor dolgozom. Na de a rózsaszín "lófaszom" hamar helyrerázott. Így aztán fél 6-kor egy bájos kislány libbent be a Karinthyba és pattant be apukája mellé, hogy aztán kiélje autókázási ingerét és bevásárolhasson. Néztem a hátsó szélvédőt és kérdeztem, hogy hova lett a rendszámtábla. "Jaaa, azt Déneske elkérte." Dödi...

Ma.
Ma nem volt semmi fájdalmam. Csak kicsit voltam ingerült, de szerencsére nem kötött belém senki, így le tudtam higgadni. :) Pedig még nagyiékhoz is beugrottam. Hááát, átkoztam is a hülye fejem meló és túlóra után az öltözőben, hogy minek vállaltam én ezt be mára. De végülis jól viselkedtek. Bár nagyim a szokásos 2 beszólásából az egyiket már akkor röptette felém, amikor átléptem a küszöböt. És éreztem magamon a tekintetét, ahogy levettem a dzsekim... Meglepődnék, ha máshogy lenne.
Na aztán így is volt részem meglepetésben. Nagyapám elmesélte, hogyan esett el a mozgólépcsőn és hogyan csípte be a nadrágját a lépcső és hogyan darálta be egy kis fenék husival egyetemben. De persze másnap már falevelet kellett neki gereblyézni. Ugye.
Jajhhh...

Pasifajazt pedig november 10-e után zúz ki Angliába. Hogy mennyi időre, az még kérdéses. 1-4 hét.
Pont szabim után. Na tényleg. Szal lesz 1 hét szabim, csak kibuliztam a tegnapi lepusztult fejemmel és a kissé szemtelen beszólásommal. Jó lesz-jó lesz. Csak még nem tudom, mi lesz... Mindegy. Egyelőre koncentráljunk a holnapi szabadnapra! :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat