Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Nov 19. és 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Nov 19. és 25.

November 19. Asszem.
Ahoj. Késő van már. Aludnom kéne. Ráadásul holnap Talabos órájával indítunk 8-tól, ami persze megint qrvajó lesz és teltházzal megy. Ehh... Néha még magamnál is hülyébbnek érzem.
Álmosodom. Ma inkább mégsem vágom bele. Majd... talán holnap. Már megint stereophonics fíling... "Maybe tomorrow, I find my waaaaaay..."

November 25.
Nanáhogy nem másztam be Talabos órájára. És nanáhogy volt katalógus. Pedig idézem "engem nem érdekel, hogy itt vannak-e az órán". Kapd be. Na mindegy.
Amúgy megy a hajtás pajtás. Zh-k és előadások és elővizsgák és elbeszélgetések és idegbaj és kapkodás és para. A suliban. Nálam megint szarokbele érzés. Úgyis lesz valahogy. A lényeg, hogy görbüljön. Nem most fogom megváltani a világot. Ma reggel volt vizsgafelvétel. Így utoljára. 2 szigorlat meg egy alibi vizsga. Úgy ahogy szerettem volna. Jó vagyok. Mint mindig. Kéne dobnom egy sárgát... Anyám, mekkora bunkót "neveltél" a lányodból.
Egy hete ilyenkor már apuéknál leledzettem. Jó volt. Mint mindig. :) Voltunk a srácok kézimeccsén vasárnap hajnalban. Nagyon űgyikék voltak, mondanom sem kell. Videóztam meg fotóztam aktívan és próbáltam nem megsüketülni apám beüvöltéseitől. Nagyon beleélte magát. A videón is jól hallatszik. :P Náluk meg megvolt a szokásos "apuék" életérzés;
amikor mész lefeküdni és egy alomnyi "kissrác" ugrál a szépen megvetett ágyadon és egymás szavába vágva üvöltöznek a tv elött, mígnem apu be nem ront és ... jön az (átmeneti) csönd,
vagy amikor elkezded nézegetni apád dvd gyüjteményét, mire hirtelen mellédpattan és addig "ajánlgatja" a kedvenc háborús-lövöldözős filmjét, mígnem fel nem adod és meg nem nézed vele miközben ő folyamatosan belemagyaráz pont a legjobb részeknél meg lelövi előre a poént
vagy amikor hallod, hogy kistesókáid kibeszélik a szerelmi életedet, és amikor rákérdezel, hogy namost akkor légy bátor és nekem mond, elkezdenek azzal a tipikus "kéne az infó mi? de úgyse szedsz ki belőlem semmit" mosollyal az arcodba vigyorogni, hogy "semmi" és aztán még a végére odatesznek egy kuncogást...
Éjdik.
"Itthon" viszont semmi extra. Itthon... Megint önkéntes remetelétbe fogtam. Mindent a suliért. Hát hogyne. Így nyugodtabb a lelkiismeretem. Meg az a veszély sem áll fönn, hogy esetleg jól érzem magam.
ccc...
Amíg el nem felejtem: Kösz a csajoknak meg cyvykémnek! Nem kellett volna. Nem a fenéket nem. Jólesik az embernek, ha gondolnak rá. Csak én vagyok olyan tahó, hogy mindenről elfeledkezem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat