Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2006-03-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2006-03-17

Március 16
Kukucs.
Lazára vettem a figurát. :DDD Csak szét ne essek...
Kedden buláj volt. (Mint ahogy ez a legutóbbi naplóbejegyzésembõl érezhetõ volt.) Futó utcában alapozás és gyülekezés, majdan meglátogatása a West-Balkan nevû szórakozóhelynek, ahol is vágni lehet a füstöt, az ott koncentrálódó népsokaság csöppet illuminált, a zene sem az igazi... No de a társaság a lényeg, és azzal nem volt semmi probléma! :) (Adolf itt ül mögöttem és rázza a kis csengettyûs fejét. Na de õ ezt nem értheti; Riki és Madzag társaságában tölteni a napokat nem igazán építõ jellegû.) Szóval visszatérve a helyre, mély nyomot hagyott bennem. És a ruhámban is. Ráadásul munkaruhában mentem, hisz házibuliról volt szó. Úgyhogy mátrix-kabátom, pingvinegyenruhám és fantasztikusan félig barna-félig fekete hajam átvette az aromát. De oda se neki! Cyvy-n kívûl senki nem izgult rá. Nono! Nem félreérteni! Osztán hazavonultunk. (Míly meglepõ...) Mármint cyvyhez haza. És most már nemcsak a buszmegállókat tudtam útközben megszámolni, mint ahogy azt szilveszterkor tettem! Most már sikerült a fantasztikusabbnál fantasztikusabb b***ott nagy "politikai hirdetéseket" is szemrevételeznem az egyébként szép budapesti házak homlokzatain. Kovács Pistike feje valahogy elégedettebb, mint az enyém. Pedig róla senki nem gondoskodik. Nekem meg van egy anyukám, aki beizgul a fizumra. No de nem panaszkodom. Még egy év aztán... kerekecske dombocska, meg boldogan élek, míg... Szóval jó nekem, ha tartjuk a tisztes távolságot. Ez vagyon.
Dolgozómban minden rendben. Koko (=fõnöknõci, Cocojumbo) szabadságon van a héten, így számítógépe felszabadult. Ma már eljutottam arra a szintre, hogy megvan a felhasználóneve és a jelszava a bejelentkezéshez. Szóval tudok netezni, amikor épp két "házkörberohangálás" között vagyok. (Cirka 3-4 perc hosszáig, naponta kb 3-4 alkalommal.) Így aztán nem tudok egy tisztességes emilt sem írni a csajoknak. Naplómat is otthon írom meg, aztán meg felnyomom az izzadóban. Viszont Zoz szerzett egy állítólag tuti telefonszámot a Fiber-hez... Majd meglátjuk. Jobban mondva: Hiszem, ha látom.
Munkaidõm végeztével felhajtottam egy OTP-t és megszabadultam némi pénztõl. De szaaar... Már éppen a tranzakció végénél jártunk, amikor megcsörrent a telefonom. Megkuksizom. Apu! :D Hihihi! Felmerült a megszokott téma, hogy mikor mászunk be hozzájuk. Mondottam édesapámnak néki, hogy a márciusi beosztásom sokmindennek nevezhetõ, csak emberbarátinak nem, de majdan az áprilisi gyártásánal jelzem Cocojumbo-nak, hogy köllne egy hétvége. Kérdés, hogy melyik. Legyen az április elsõ hétvégéje,- mondotta nemzõapám- mert aztán bevonulok a kórházba. Azt mondta, elég ramatyul van. Meg aztán most esedékes annak a vesekõnek az eltávolítása, amit még akkor vettek észre nála, amikor azokat a hosszú köröket futtaták vele az idióta orvosok az epéje miatt. "Majd intézkedem!" Ámen.
Hazafelé kigondoltam aljasul körmönfont tervemet, melynek központi eleme a Szépségliget néven futó, Enikõ fedõnevû fõnökkel ellátott létesítmény, mely házunktól 5 percre található. Úgy gondolom, hogy itt az ideje egy kis kopasztásnak. Sok már nekem ez a szõrzet a fejemen.

Március 17
Megvolna első munkahelyi konfliktusom. Majd elmesélem, ha lehiggadtam. Talán holnapra megszülöm...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat