Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-06-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-06-05

Úgy néz ki frontérzékeny lettem. Hát ez beb@sz...
De legalább végig öntudatlanul feküdtem az éjszaka folyamán. Jó ez a 8-as műszak.
Na megpróbálom a fejem egy sötét szegletébe száműzni a fejfájást és alkotni néhány sort a máról. Alapjában véve nem volt ez egy rossz nap. Sőt, a fejfájás nélkül megkockáztatnám a "fasza" jelzőt is.
Délben beszóltam főnöknek. Persze csak a tőlem megszokott haverkodó hanglejtéssel. Még mindig bájos vagyok. :D Lementünk kajálni és ilyenkor mindig az első 2 pulthoz érkező készíti ki a többieknek is a tálcát meg az evőeszközöket. Ma ez a 2 ember Márti és Koko volt. Mire odaértünk Marcsival, Koko az evőeszközöket válogatta. Akkor odaszólt neki Marcsi, hogy segítsen-e, erre láthatóan bekavart kokonak, aki picit összekeverte, hogy kinek milyen evőeszközt adjon. Végül mire mindent helyre rakott, nagy büszkén közölte, hogy "Na, látod Marcsi, csak nem tudtál bezavarni!" Erre vártam, hadd élvezze a hatást, majd mondtam neki, hogy "Oké, de holnaptól már az idődet is mérni fogjuk." Fanyar mosoly jött is iziben válaszként, míg a többiek halkan kuncogtak. Aztán kaja közben felmerült, hogy milyenek lesznek az új munkaruháink. A lényeg, hogy rövidujjú blúzaink lesznek, már ha nincs ellenvetésünk ellene. Erre Márti mosolyogva rögtön rámnéz "Nem fogod tudni elrejteni a tetoválásokat." És ki akarja elrejteni? Hehhee. Jöhet a rövidujjú, nincs vele gond.
Ennyit a dolgozóról. Este meg elmentem apuékkal autókás bevásárlásra. Éééés. Vettem magamnak végre egy rövidgatyát! DE! Ami még ennél is nagyobb... Vettem egy szoknyát!!! Igen, SZOKNYÁT. Olyan szép; fehér vászon jellegű, az alján virághímzéssel és apró kis barna virágokkal felfelé. Kis ari. Nomeg halálfejes övet. Egen. Csakhogy egységes stílust képviseljek. :D
Na megint megnézem a nyúl üregét...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat