Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-11-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-11-02

Kíváncsi vagyok valamire.
Kiszúrtam, hogy a holnapi beosztásban nem stimmel valami. Hiányzik az egyik posztra ember. Ennek orvosolására két lehetőség van. Az egyik, hogy az aznap amúgy is dolgozó emberke bejön 3 órával hamarabb, ellátni a melót. A másik, hogy behívják a szabadnapos kisvirágot, akinek most végre lenne 2 szabadnapja egymás mellett. Szerintetek? Lehet fogadni (amíg nem csörög a telefonom)!

Nem kellett sokat várni a telefoncsörgésre...
Be tudnék-e menni 1-re? Megoldom. De kicsit nem értem, hogy mi van. "Nem kell megijedned." Kösz, most már a szar is belém áll.

Pénteken felmondtak néhány embernek. Akkor Koko nekem azt mondta, hogy most már ne görcsöljünk, mert ennek vége.
Aha.
Ezért rúgták ma ki a Marcsit?
Már azt sem hiszem el senkinek, amit kérdeznek!

Szóval a mai szabadnapom alkalmából bemehettem. Össze is futottam odalent Verával, akitől persze rögtön megkérdeztem, hogy mi a tosz van?
- Kirúgták a Marcsit. - és mosolyog, majdhogynem vigyorogva.
- A mi Marcsinkat? (több Marcsi is van)
- Aha. Már le is számolt. - és közben fürkészi az arcom, hogy mi a reakcióm. Látja, hogy kibaszottul nem lettem vidám.
- De nem tőlem tudod.
- Kár is volt kérdeznem.
Odaérünk a lifthez, ahol Dávid, az egyik konyhás srác ül a földön félájultan. Körülötte néhányan a mentőt akarják már hívni.
-Ja és a műszakos Ildit is kirúgták.
Picit elkezdett összezavarodni a megszokott kis világom.

Felértünk. Épp a szobalányoknak ment a fejtágítás. Marcsinak a leadott ruhája pedig ott lógott a fogason.
Utána jöttünk mi. Mostantól úgy mennek majd a napok, hogy lesz egy 12 órás, aki reggeltől estig levezényli a napot + 1 fő délelőttös. Majdan Koko beközölte, hogy néha majd ő is beáll 12 órázni, noha utálja, mert mindig kikapja a zűrös napokat. Ennél a résznél kedvem lett volna beszólni neki, hogy lövése sincs a zűrös napokról, mert neki még csak nem is liheg senki a nyakában az átpasszolt extra melókkal.
Ezek után jött, hogy ettől függetlenül a minőséget még inkább szem előtt kell tartanunk. Itt már röhögtem magamban, hogy perszeeee. Igyekszem majd nem a folyosón összeszarni magam, nehogy foltos legyen a szőnyeg. És aztán még megemlítette, hogy át kell vennünk a textilraktárosi feladatokat is, mert nem tűri, hogy hiány legyen. Ha mégis lesz, azt velünk fizetteti ki. Itt kedvem lett volna kisétálni a megbeszélésről. De maradtam. Olyan erő tombolt bennem... Képes voltam hosszasan farkasszemet nézni Kokoval (nem könnyű) miközben azt ecsetelte, hogy fokozott rugalmasságot vár el tőlünk, majd elkapta a tekintetét rólam. Tőlem? Ki is az, akit mindig elővesznek, ha szarban vannak, hmmm?
Zanzásítva ennyi a lényeg. És köszöni, hogy bejöttem. Mellékesen próbálta poénosra venni a megbeszélés végét azzal, hogy olvassam gyorsan a könyvet, mert már ő is el akarja olvasni. Én meg mondtam, hogy ha majd az első két kötet újraolvasásával végeztem, majd akkor fogom a harmadikat. És utána megkapja.
-Mi??? Ennyi idő alatt simán elolvastam volna! De irigy vagy! - és nevetgél.
Hja, aki hétvégén nem melózik, az ráér olvasgatni. Amúgy meg vettem a kabátom és kilépdeltem az irodából. Eldöntöttem, hogy nem kapja meg a könyvem.

Apu hívott nemrég. Gaba faterját kiverte a frász, hogy a hülye kislánya már megint mit csinál. Két hét járás után feljön Pestre az új pasijával és felmond a munkahelyén. Most attól fél az apja, hogy pénz nélkül még a végén elkurvul. Szó szerint. Mondtam apunak (én lennék - valójában csak voltam - az összekötő kapocs, más már nem beszél a csajjal), hogy nem tartunk még itt. Egyelőre nincs gond. De amilyen hülye a csaj, lesz. Ezt persze nem mondtam neki(k). Gaba apját sem irigylem. Na aztán ha már beszéltem Apuval, elmeséltem neki nagyon tömören a mai napot. Megijedt. Kár volt szólnom neki. Ő is azt mondja, hogy hagyjam itt ezt a kupac szart és húzzak ki külföldre. Lassan elkezdem fontolni. És ha ezen jár az agyam, az már gáz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat