Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. június 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. június 11.

Végre kezd kiolvadni a ... mindenem.
Mostanság, ha feljövök ide, vagyis a másik gyermekemhez, rögtön kiül a vigyor a fejemre. Egy nagy összeroppantós ölelés az egész Kismackó stábnak!!! Nem tudom, mivel érdemeltem ki. :D De tök jóóóó! Köszi szépen!
Lássuk csak... Mesélhetnék. De nincs miről. Nekiültem megint a tanulnivalónak reggel, erre anyu rögtön akciózni kezdett. Persze, szombat van. Miért is hagyna békén. Hiszen itt a remek alkalom, hogy takarítsak, bevásároljak, teregessek meg még egy rakat "minden nyamvadt szombaton ezzel csesztetem a kölkeimet"-szituációsjáték. Jó volt. Köszönjük, de már unjuk. Nincs valami új? De! Fogadok, hogy holnap reggel tanulás helyett mehetek füvet nyírni. Tuti.
Közben testet öltött 3-as számú dilim. Azért tök jó, hogy csak gyűlnek, de nincs alkalom a megvalósulásukra. De igenis!
A hajam meg kezd eredetibe alakulni. Már nem vagyok fekete. :( Sötétbarna foltos korcs lettem. Állati! Nem izgat. Már csak 1 hét és gatyába rázom magam. 7 nap... Nem csörgött a telefon? ...

"ráadásul a tevén van egy hülye liba... keménykedik, amíg me nem sütöm és megeszem vacsorára...
aztán majd megtudja.
méghogy pöcsfej..."
Megrázom magam és felülkerekedek a vádakon. Kikérem magamnak! Ilyen felháborító viselkedést még nem tapasztaltam. Részvétem. Még sütni sem tud. Csak játsza az agyát. Nincs mit. Itt az anyázásod!!! Csak mert erre vársz. Csak mert megérdemled. És csak mert megtehetem.

A családnak meg szolíd, visszafogott...nyálas és nagy puszik! Hahahahhhhaaaaaa-köhhhhhhhhhh.........

És persze a kurtafarkú kismalacnak is... beleviszlek a jóba, együtt megoldunk mindent.... lesz ellés, meleg, parfümillat, fürdö. Mert hát milyen egy jó szmötyigödör? Nekünk a baromfiudvar oszlopos tagjainak! (Ímádom, ahogy mosolyog!)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat