Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2011-03-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2011-03-30

Ezt a sok hazug dögöt "körülöttem"... Lassan már minden mozdulatomat/tettemet/mondatomat meg kell fontolnom előttük, mert nem tudhatom, hogy mivel és mikor akarnak átvágni.
A sztori.
Vasárnap ugye bent voltam a csajoknál. Mielőtt hazaindultam volna, Andi szólt, hogy tudok-e róla, hogy nekem még van pénzem az iroda széfjében. Mondtam neki, hogy nem, senki nem szólt (pedig voltam már bent egyszer a buli estéjén). A történet megértéséhez tudni kell, hogy minden hónapban kaptunk fizukiegészítést kp-ban. Tekintve, hogy decemberben már alig jártam be a temérdek pluszórám meg a szabim miatt, úgy voltam vele, hogy odaadták Andinak, mint utódomnak és nem is foglalkoztam ezzel többet. Erre Andi mondja, hogy nem, mert azt a részt kettőnk között szétosztották. Na szóval felmentünk, de a széf üres volt. Néztünk érdekesen. Úgy váltunk szét, hogy Andi rákérdez a többieknél, hogy hova lett a pénz. Tegnap írt is nekem, idézem: "rákérdeztem a veránál a pénzre, azt mondta hogy nála van és hogy ő már szólt neked facebookon hogy mikor taliztok hogy odaadja, de te nem válaszoltál még neki... mondjuk nem értem, hogy miért kell hogy nála legyen.."
Gondolom mondanom sem kell, hogy úgy szólt ez nekem, ahogy pöcsöm van. És közben napi szinten jópofizik nekem meg "aggódik" a sorsom miatt. Menjen már a picsába! Ha kétszer ekkora szarban lennék is, tízszer többet érnék, mint ő. A pénz nem tesz értékessé. A kapcsolatérzékeny csodanő... Bazzeg, rossz szart kezdett el keverni. Olyat kap tőlem, hogy tűzcsóvával a valagában fogja a pénzemet visszahelyezni a széfbe. Vagy lehet, hogy jobb lenne, ha Andinak adatnám vele, hogy majd ő odaadja nekem! :D Á nem. Most azon agyalok, hogy hogyan oldjam ezt meg úgy, hogy ne Andin álljon bosszút. Bár attól félek, hogy ezt nem tudom kikerülni. Amúgy is utálja Andit és ott fúrja, ahol tudja (nincs sok lehetősége).



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat