Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-05-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-05-05

Jó estét kismacik!
Jelentem kész vagyok a szakdogámmal!!!! Köszönöm-köszönöm. Tök pofás lett. Már csak el kell vinnem beköttetni (amit 1 óra alatt megcsinálnak nekem, mert oltári előrelátó révén bejelentkeztem időpontra :P). Aztán jöhetnek a KVIF-es türelemkörök... Tutkeráj!
Egészségügyileg is kezdek helyrerázódni, már csak ellenőrző vizsgálatokra kell(ene) járnom.
Eme örömöktől eltekintve azért továbbra is vannak gondok.
Egy olyan költői kérdéssel szeretném ezt megfogalmazni, amire nem kell válaszolni, elég csak végiggondolni. Majd én megválaszolom.
A ti barátaitok is olyanok, hogy 5-ször kell nekik valamit elmondani és még akkor sem értenek meg titeket, mert nem figyelnek rátok? Az én esetemben van ilyen sajnos. És az a szomorú, hogy akárhányszor találkozunk, szinte minden alkalommal előjön ez. Sokszor már rajtunk kivűlállóknak is szemetszúr. És hiába tesznek ők is megjegyzéseket, fel sem fogja. Nemrég történt, hogy szarul voltam egyik nap (nem olyan ritka eset az elmúlt 2 hónapot tekintve) és egy emberkével dumáltam, amikor is megjelent a "barát". Éppen azt kérdezte tőlem az emberke (nevezzük a továbbiakban x-nek), hogy hogyan érzem magam, mire megjegyeztem, hogy a körülményekhez képest jól. Még le sem vittem a hangsúlyt a mondat végén, mire a "barát" fennhangon beközölte, hogy neki ilyen meg olyan aktuális problémái vannak. Na itt kezdtem hátrébblépkedni. Erre x finoman szólva beszólt a "barát"-nak, hogy le van szarva, őt nem kérdezte senki. Ccc...
Egyébként ugyanígy hárman voltunk akkor is amikor szintén x-szel beszélgettem és éppen mondani akartam neki valamit, de csak az első szóig jutottam a mondandómmal, mert a "barát" még oda sem ért hozzánk, de már 4 méterről kiabálta az aktuális mondandóját (mer neki mindig van) észre sem véve, hogy mozog a szám. Elviharzik mellettem és megáll x-szel diskurálni, aki pedig látja az arcomon, hogy mindjárt ütök. Szerencsére x sem esett a fejére és mintha nem hallaná a "barátot" felém fordult és megkérdezte szép nyugodtan, hogy mit szerettem volna mondani. Ccc2...
Ez nagyon tud bántani. És ez már csak akkor idegesít igazán, amikor az ilyeneknek fontos valami és megtalálnak. Bár úgy vettem észre, hogy az "ilyeneknek" mindig fontos valami. Egy a lényeg; hogy az nem te vagy.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat