Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Krém Bonzsúr

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Krém Bonzsúr

Nah, már megint kritizálják a humorérzékem. Ráadásul olyanok, akikkel még csak 1 mondatot váltottam. Tettem egy megjegyzést egy felettébb gyenge megnyilvánulásra, mire elkezdtek oltani, hogy csiszoljam a humorérzékem. Üzenem neked, kedves "rajongóm", hogy tojok az érzékeny lelkivilágodra! És ez NEM vicc!
Egyébként mindenkinek helló!
Na, kitaláljátok mit csináltam ma? Randiztam. Emberemet megint emberesen kikészítettem, mire szarzsáknak hívott a mai nap folyamán. ??? Kicsit fárasztott a folyamatos nyaggatása, hogy kérjem el nagyszüleimtől a nyaralónk kulcsát és töltsük ott a 6 hónaposságunkat. Hiába mondom, hogy ők is ott akarnának lenni, tartani a gyertyát. Elküldeni őket pedig nem egyszerű anélkül, hogy meg ne sértődjenek. Szóval most nyaliznom kell. Lehetek őszinte? Nem igazán szeretnék ezügyben tevékenykedni. Erőszakos! De én sem hagyom magam!
Mit kapott öcsém a neve napjára? Na mit? Egy ezüstmetál Fila focilabdát!!! A kis ropi! Én buliztam ki neki! Magamnak is kibulizhatnék egy új görkorit. A régin már tövig koptak a kerekek és a csapágy is elég tropa. Majd egyszer! Ha lesz pénzem! Mert a sulim még mindig nem utalta át a támogatásomat. Már 1 hónapja a számlán kéne lennie, de ezek ott bennt megint elk*rtak valamit! Ezért aztán a szakmaira befizetett 14 rongy igen szivenütött. Azt már meg sem említem hogy az ösztöndíjról 0,07 miatt csúsztam le. Ej, mi a kő...
Ma suleszban volt szeretetnap. Jövök ki a bejáraton és a kezembe nyomnak egy papírtasakot, egy Cosmopolitan-t és egy FHM-et. A papírzacsi volt a legnagyobb kincs! Ingyenreggeli zsömlével, Rama "krém bonzsúr"ral, teafiltarrel meg szalvétával. Úgyhogy Kisvirág aktívan körbemorzsázta az első emeleti fotel környékét. Fincsike volt. Na de az újságok! Mindkettőben naptár. Na de milyen! A cosmóban vizilabdás fiúk baromi idióta és néhol már homokos pózokban, labdát gyömöszölve bizonyos testrészeikhez, mintha azt akarnák bebizonyítani, hogy igenis belefér az a laszti! Az FHM-ben meg egy rakat tinip*csa! Emberek! Hová lett az ízlés?
Maradok a zenénél, abban sosem csalódom!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat