Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Kötőtű meg kígyóubi...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Kötőtű meg kígyóubi...

Rögtön az elején köszönöm mindenkinek a sok-sok szavazatot, amit az elmúlt napokban kaptam!!! Arik vagytok! (Aztán nem elbízni magatokat!)
Ma egyébként nem fogok nagyot alkotni. Az egész napom vonatozással telt el. Bementem reggel 8-ra, lezavartak egy órát (10-ig), aztán már rákészültem a "nagy unatkozás fél 1-ig" című jelenetre, amikor is egy csoptársam beközölte, hogy elmarad az óra. Ennek a hírnek minden éppelméjű örült volna, de mint tudjuk, én elég távol esem ettől a kategóriától. Éppen ezért szokásomhoz híven, egy szóban összefoglaltam a véleményem: Fasza! Nincs a világon lyukasabb dolog, mint az én órarendem. Az volt a problémám, hogy mégis mi a fészkes fenét kezdjek magammal a következő órám kezdetéig, azaz fél 4-ig. Mivel kötőtűt pont ma nem vittem magammal, ráeszméltem, hogy talán haza kéne másznom. Igen ám, de rohadt lusta vagyok. Sebaj, erőt vettem magamon és végülis hazajöttem, hogy aztán 2 órányi itthonlét után húzhassak vissza 1 tetü óra miatt. A vonaton megint kikaptam az aktuális elmebetegeket. Egy csaj majdnem nekiesett a kallernak, amiért az felettébb udvariatlanul (de joggal) közölte vele, hogy pótdíjat kell fizetnie. Szóval szídták egymást rendesen. Egyébként mindkettő megérte a pénzét. Ezt hallgattam hazáig. Hihetetlen mennyi bunkó és hülye ember van!
Itthon aztán ama 2 órában rászálltam a tevecsetre és lefárasztottam drága férjem (Csu-t). (Egyébként mi ez a mánia, hogy mindenki levágja a nevének az utolsó szótagját?!) Sajnos nem voltam elég eredményes, mert aztán kaptam egy kukacoskodó levelet... De küldtem is egyet! :)
A suliban ma már nem merte a krapek benyögni nekem a "legyen kicsit férfiasabb"-dumát, mert egész órán olyan szemekkel néztem rá, hogy inkább más felé kapta a tekintetét. Névsorolvasásnál meg csak úgy zengtem az "itt vagyok"-ot! Legközelebb már berakok egy kígyóubit is a gatyámba... :P ÁÁÁÁÁÁÁ! Világ elmebetegjei, gyűljetek körém, én mindig odaadó vezetőtök leszek!

Vir



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat