Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
"Dögöljön meg a szomszédé is..."

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
"Dögöljön meg a szomszédé is..."

Vizsgaeredmény továbbra sincs. Egyre szarabbul bírom. Mert ugyebár hergelem magam folyamatosan egészen addig az állapotig, amíg már görcsbe rándult gyomorral pötyögöm be a bejelentkező ablakba a felhasználónevem meg a jelszavam. Bele sem merek már gondolni abba, hogy mi van ha a már lezavart vizsgáim közül is ismételnem kell. Az az "is" azért van ott, mert eléggé valószínűsítem, hogy az elkövetkezendő 3 vizsgámból 2-t, de 1-et tuti meg kell majd ismételnem. Áááá, be fogok HÜLYÜLNI!
Anyu ma is tündéri volt. Csütörtök szokott lenni az én napom. Ilyenkor elkotródik a család és végre azt csinálom, amit "akarok". Ez ma a tanulás nevet kapta. Nagyban szunyálnék, amikor is felráz az itthoni telefon éktelen csörömpölése. 4 csengés, aztán elhalkul. Na ekkor kezdett habzani a pofám. Ugyanis a 4 csengés nálunk a családi ébresztő. Ergo anyám a tudtomra akarta hozni, hogy sürgősen pattanjak fel, mert meló vár rám. Szokás szerint most is ott virított a melók listája a konyhaasztalon. Alig pöccentem be. Rögtön válaszoltam is a kis fecnijére egy költői kérdéssel a fenekével és a nyelvemmel kapcsolatban. Most miért zavarja őt az, ha én kialszom magam??? Nagyon jól tudja, hogy mindig megcsinálom a rám bízott munkát, sőt sokszor még szólnia sem kell miatta. Na persze, benne van a vérében hogy ha neki szar, hát másnak se legyen jó. És most ne higgyétek, hogy eltúlzom a dolgokat és képzelgek, mert ő tényleg ilyen. Szeretném tőle este megkérdezni, hogy ez mire volt jó. Nem fog válaszolni.
Közben cyvyke betöltötte a 24. életévét. Tegnap dumáltunk is telefonon. Átbeszéltük magunkat a mába. Holnap majd megkapja a magáét! Már ha részt vesz benne. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat