Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
.

Felteszek egy képet a gimis osztályomról. Minap ugyanis nosztalgiáztam és találtam képeket a szalagavatónkról. Szerencsére én nem látszódom a képeken. Annyira jó banda voltunk! (És akkora sikerünk volt!) Remélem valaki szervez valamit... Ugye Évi?
Aztán ugyancsak minap rájöttem, hogy mennyire népszerűek vagyunk öcsémmel a helyi boltokban. Még régebben mindig együtt jártunk a helyi állatközpontba kutya- és macskakaja miatt. Egyik alkalommal viszont egyedül mentem, és a boltos néni (kicsit idős, meg szórakozott, de jószándékú) rögtön nekemszegezte a kérdést, hogy hol hagytam a kisfiamat. A mimet? Ez meg mi ez? Rögtön felvilágosítottam, hogy mindössze 5 év van köztünk, és hogy csak az öcsém. Teljesen letaglózott. Aztán most megint beugrottam hozzá, mire elkezdett valami csirkeaprólékról magyarázni nekem. Beletelt egy kis időbe, mire leesett, hogy öcsémről dumál. Azaz arról, hogy öcsémre a múltkor rátukmálta. Semmi gond-mondtam a lehető legkedvesebben. Úgy látszik megtanulta, ki kicsoda. A másik meg az abc. Egy új nőci volt a felvágottas pultnál, aki még nem ismert minket. Így volt olyan merész, hogy végighallgatta kettőnk szokásos vitáját. Nem volt semmi extra, csak a szokásosnál hangosabban "tárgyaltunk". Rögtön megjegyezte, hogy látszik, hogy testvérek vagyunk. Hja. A fenébe!
Ma meg voltam a nagyszülőknél. Vittem az indexem az ítélőbíróság elé. Felkészültem már a legrosszabbra is. Erre mi volt? Nem volt semmi. Olyan tündériek voltak, hogy úgy éreztem magam, mint a gonosz ordas. A sírig fejlődünk...
Aztán hazafelé a vonaton, láss csodát megint megtalált egy kiskölyök. Ezek üldöznek. Persze, hogy mellémcsüccsent a drága és persze, hogy rögtön kiszúrta a karkötőm és elkezdte masszírozni. Az egészben az volt a legbosszantóbb, hogy közben édesdeden lenénizett. Nah ezt jól megkaptam. Ideje lenne családot alapítani, mert ha ez így megy tovább, 10 év múlva múmiának hisznek majd az emberek. Pedig én egy gyermekded lélek vagyok.
Mellesleg ma van az ikertesóimnak a szülinapja, 4 nap múlva meg Zoli öcsémé. Meg is kérdeztem tőle tegnap, hogy mit szeretne. Fülhallgatót-jött a válasz. Hát ez elég kevés. Még valamit. Erre benyögi, hogy megdobhatnám egy Ferrarival. És akkor mi lesz a fülhallgatóval? Azt is kéri. Na mondom, mondjárt a szádba lépek!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat