Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-09-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-09-21

Aúúúú, ez fááááj! Meg ez is!! De jól esik! :) Olyan izmokat érzek végig a lábamban meg a seggemben, amikről nem is tudtam, hogy léteznek.

A reggel... hol is kezdjem? Mondjuk hajnali 5-kor, amikor (noha még aludhattam volna 2 órát) felébresztett annak az elvetemült szembeszomszédnak az autóriasztója. Már néhány éjjel azt játszuk, hogy különböző időpontokban 2-szer 3-szor fölébreszt én pedig megfogadom, hogy írok egy levelet a szélvédőjére, hogy vagy csináljon valamit a légyfingra is reagáló riasztójával, vagy parkoljon máshol. Aztááán... Kiálltam fél 8-kor a csúcsba a buszmegállóba. Vagyis elé 10 méterrel, mert a tömegundor dolgozott bennem. 83-as el. 9-es el. Megvárom a trolit, most annak kell jönnie. Ott a távolban meg is indul valami piros, kisvirág örül. Piros befut, de azon is 83-as szám. Tekintet rászegeződik a menetrendre; nem jár a troli megint újra, hipphipphurrá. Jár 2 hétig, aztán 2 hónapig nem. Ez is a Kálvin feltúrása miatt van. Na de elmentem vele a körútig (sikerült Lídia húgába is belebotlanom), aztán sétáltam egyet onnan. És jó volt. Néztem a libasorban szembejövőket és mindegyik a földet bámulta. Mi van veletek emberek? A hétfő is csak egy nap. Nincs megírva, hogy minden rossz ma fog bekövetkezni. Befutok. Első röhögcsélésem mindjárt a személyzeti portán megtörténik. Aztán a második 1 perc múlva lent a raktáraknál. A harmadik fél perc múlva az öltözőben.
E: -Hallod mekkorát szívtunk itt a hétvégén!
V: -Igen, tudok róla.
E: -Már teljesen kész vagyok. És csak röhögök. Ez a gáz!
V: -Ez a kezdődő elmebaj jele.
E: -Ezt akartam mondani! Tegnap már embert sem ismertem meg. Mondtam neki, hogy jó reggelt! (Ösztönös mondat, ha vendéget látunk.)
És nyerítés. :D Ez az, ezt szeretem!
Na aztán dzsalok fel. Marcsin kívül mindenki bent van ma. Mi a szitu? Jönnek a rovarírtók. Juhééé, lehet megint felfedezősdit játszani. :)) Na de hamar el lett rontva az örömöm, mert Márti az orrom alá dugta a munkalapomat, amin kiszúrtam a lap alján két vip-et.
V: -És van ma 2 VIP-ünk is? Jujjjdejóóó!
M: -4.
V: -4. Klassz. Jééé, tényleg, ezek is azok. (A felfedezés öröme elővarázsolta a gyermekded mosolyomat.)
10-ig ezekkel szoptam és még akkor sem voltam készen velük, amikor befutottak a rovarosok. És mivel nekem kellett ingázva kísérnem őket, így sajnos hátrahagytam a vip-eket másra. Ahh...
Trapp-trapp megállás nélkül 12-ig. Ma a pincében jártam. Meg a sötét usziban. Annak mekkora fílingje van! Beszarás jó! A homályos ablakokon alig szűrődik be fény, a víz alulról meg van világítva és hallod a csobogást... Olyan jó lett volna beugrani úgy mindenestül.
Aztán 12 után meg pörögtem, hogy lezúzzam a 30 szobát 2-ig. És megcsináltam jejejeee.
És most leültem. Pedig nem szabadna. Nem fogok tudni felállni.
Kat-ot meg szimplán imádom. És kész. :))) Új ismerős a csajszi, úgy 1 hónapja dumálunk majdnem napi szinten egy bizonyos helyen, és tegnap este olyan baromi aranyos volt. Hiányolt. Aztán ma meg meglepett. :))

Tudjátok milyen szar érzés egy bevérzett sebből kihúzni a beleragadt textilt?? Naaaagyon!!!

Na Csanád is csak visszanyalja magát. Már megint arra büszke, hogy lesérült. Hülye. 5 hétig nem kézizhet. De azért villog itt nekem az új nőjével.
Inkább válaszolj a kérdésemre bazzeg!! Úgy tudlak utálni ilyenkor!!! És ne hívj husinak! Ez a Te szádból olyan hülyén hangzik! :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat