Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-10-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-10-02

"Music is my destiny
My escape from reality
Music is my destiny
Born to bounce"

Elővettem a régi nagy kedvenceket. Ezek még ma is megállják a helyüket. Adom is a csőcseléknek rendes hangerőn. "Adjál neki Bogyó, lássuk mit bír!" :D
Közben folyamatosan képzem magam az újabb ritkaságokkal. Szélesítem zenei ízlésem.
Sixx AM
Lordi
Takács Eszti (még mindig)
és az örök kedvenc Republic
satöbbi...

Filmek terén, ha lehet, akkor "A nap könnyei"-t ajánlom. Csak ha jöhetnek a megrázó filmek. Megnéztem ma a Cashback-et. Nem rossz. Egyszer érdemes megnézni, mert valahol értékes, de nem tartom meg.

Szabadnapom lesz. Juhéé! Túléltem a beosztós hétvégét. Megint. És gyúrhatok a következőre. Megint. Holnap visszavonulok. Max BL meccs Zé-éknél. Aztán másnap meg apuzom. Ha nem módosít megint. Ma délutánig úgy volt, hogy holnap megyünk nagybevásárolni. Aztán dumáltunk telefonon és elkalandoztunk más téma felé. Mint például a gyerekek jövője. Apu 7 gyereket nevelt fel. 5 sajátot és 2 "nem sajátot". És elszánt álláspontja szerint ő gondoskodni akar mindannyiunk jövőjéről. Mindenről lemond. Mivel most úgy néz ki hogy Eszti és Andris jövője egyenesbe jön, én vagyok a rangidős. De hiába mondom, hogy miattam ne aggódjon és ne vegyen fel plusz terhet a vállára. Tántoríthatatlan.
Bezzeg ha anyámról kéne ilyen összefüggésben beszélnem... Lassan 1 éve, hogy eljöttem. Nagyon hamar eltelt. Nanáhogy sokat gondoltam rá. De egy percig sem úgy, hogy hiányozna. Jó sok év el fog még telni így. És ha lesz is változás, azt nem az én megenyhülésem fogja hozni.
Térjünk vissza az apukámra. Szal majdnem elbőgtem magam a melóhelyen, miközben beszélgettünk. Az én apukám. Aki 4 nappal ezelött töltötte be az 52-őt, de még mindig gyerek.

Papucs! 1 bejegyzéssel nem lehet engem lerázni! :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat